Superfoto's: Domini gaat naakt in Olympisch zwembad

Fotografe Irene Schaur had gehoord dat eens per jaar het Olympische zwembad in Oostenrijk wordt schoongemaakt. Een unieke kans, dacht ze. Model Domini was ook meteen down for business...

Domini

“Soms is het model leading, in dit geval was de locatie de inspiratie,” zegt Irene Schaur. “Ik wilde een abstracte, absurde situatie creëren, ver weg van klassieke naaktfotografie. Domini en ik waren met zijn tweeën in de gigantische ruimte, zo cool, niemand wist ervan af. Ik denk dat de badmeesters verrast zullen zijn als ze deze Playboy zien, haha!”

Bijzondere shoot

Model Domini: “Ik ben al jaren model en veel gewend, maar dit was voor mij ook echt heel bijzonder. Ik ben blij dat Irene me vroeg. Ze legt de schoonheid van vrouwen vast op een rauwe, vrouwelijke en krachtige manier. De spectaculaire locatie maakte het helemaal af, ik was ik er meteen van overtuigd dat het resultaat alleen maar geweldig kon worden.”

Wat ze het gaafst vond? “Ik ben absoluut dol op het metalen effect van het zwembad en de accessoires. Ik hou van creatieve en ongewone projecten en dit was er wel eentje ja!”

Nieuwste Playboy

Meer foto's zien van Domini? Het maartnummer van Playboy met liefst twaalf pagina’s gevuld met foto's in het zwembad ligt nu in een winkel bij jou in de buurt én is natuurlijk online te bestellen via Tijdschrift.land. Ook in deze editie: topmodel Hieke Konings, Rico Verhoeven, Philippe Geubels en Tarikh Janssen.

Women
  • Irene Schaur