Temptation Island's Veerle Vlemmix staat op de cover van de nieuwste Playboy

'Het is een hele eer om Playmate te zijn'

Veerle

Ze deed in 2022 mee aan Temptation Island en nu kan ze ook Playmate van haar bucketlist afstrepen; Veerle Vlemmix (nee, niet dochter van Johan Vlemmix) is op dit moment voornamelijk in Amsterdam te vinden maar wij konden haar strikken voor een intieme shoot in een Limburgse villa. En dat is van beide kanten erg goed bevallen: "Het was een topdag en het weer was fantastisch. Gelukkig had ik eerder met Rene geshoot, we waren al goed op elkaar ingespeeld. We zijn allebei harde werkers en gaan voor het beste resultaat. We konden niet stoppen, hebben acht uur achter elkaar fotoʼs gemaakt, vrijwel zonder pauzes." En het resultaat mag er zijn: Veerle staat namelijk deze maand op de cover van onze allernieuwste Playboy.

'Playboy staat voor vrijheid'

Veerle hoefde niet lang na te denken toen ze gevraagd werd voor de shoot. Playmate zijn stond namelijk hoog op haar lijstje: "Playboy staat voor mij voor vrijheid. Playboy bestaat natuurlijk al heel lang en ik ben altijd getriggerd geweest door het verhaal van de bunnies en de erotiek die het merk representeert, zonder dat het ordinair wordt. Het is een hele eer om nu Playmate te zijn." Dat gevoel is zeker wederzijds, Veerle!

Maar de shoot verliep niet zonder problemen, er was namelijk een zekere pottenkijker die maar terug bleef komen: "Een robotgrasmaaier, die soms in beeld waggelde. Maar daar hebben we vooral om gelachen."

Trotse familie

Over de vraag hoe haar familie zal reageren is Veerle positief: "De meesten zullen supertrots zijn. Eigenlijk vond iedereen het supertof toen ik vertelde dat ik in Playboy kom. Alleen mijn vader heeft er nog een beetje moeite mee. Maar dat snap ik wel. Ik blijf toch zijn dochter."

Alle foto's van Veerle bewonderen? Koop dan morgen de nieuwste Playboy. Niet alleen kun je dan alle prachtige plaatjes (en poster) van Veerle bekijken, maar ook de mooiste beelden van ander vrouwelijk schoon, de vetste interviews, gadgets en nog veel meer. Dat wordt rennen, vliegen, hollen!

Women
  • Rene de Haan