Wordt een echte Tinder-baas met deze Tinder-tips

Nooit een goeie match op Tinder? Dan is deze misschien wel voor jou.

Tinder

Tinder is voor de ene man een waar walhalla van mogelijkheden, voor de ander is het voornamelijk frustrerend. Want waarom heb je nooit een match? Waarom wil ze nooit afspreken en blijft ze maar eindeloos in die app lullen? En waarom blijft het dan altijd maar bij één date zonder een hete one-night-stand? Moet je weer aan het swipen... Goed, genoeg frustraties dus. Maar gelukkig voor jou is daar ook iets aan te doen. Tinder is namelijk gewoon, net als zoveel dingen in het leven, te hacken. En met deze tips word jij een echte Tinder-baas.

Het begint met je profiel

Hoewel jij misschien gewoon voor alles met borsten naar rechts swipet (seriously, mannen?), is zij veel kritischer. Ze leest je profiel, bekijkt je foto's en beslist dan of ze überhaupt met je wil praten. Want hoewel vrouwen ook zeker aandacht hebben voor de verpakking, willen ze vooral graag weten wat erin zit. En dus zul je wat meer aandacht moeten besteden aan je profiel. Geen eindeloze reeks van shirtloze foto's waarbij je al flexend de camera in kijkt. Of vier plaatjes van jou en je vrienden op jullie laatste bachelor tripje naar Lanzerote. Want welke van die tien knullen met gladde borst en dronken glimlach ben jij? En laat die baby's en dieren maar achterwege; daar prikt ze waarschijnlijk dwars doorheen.

Dus kies een paar sympathieke foto's van jezelf en schrijf een creatieve en interessante bio over jou als persoon. Niet alleen over de sportschool, meal plans, quads, reps of bulken.

Hoe spreek je haar aan?

Hoe je haar vooral níét aanspreekt is met een hele corny openingszin. Wees niet meteen seksueel ('lekkere borsten' is geen officiële begroeting) en maak je berichten persoonlijk. Een standaard zinnetje die je forward aan al je veertig matches is geen vorm van een persoonlijk bericht. Dus wees origineel. Stel haar een vraag over haar profiel, over haar foto's of vertel haar iets wat je die dag overkomen is. Gewoon iets meer moeite dan een simpele "'sup?" Dat moet toch mogelijk zijn, heren?

Het gesprek

Wanneer je dan eindelijk een leuke gesprekspartner hebt gevonden is het ook mede aan jou om het gesprek gaande te houden: stel haar vragen, reageer op de dingen die ze je vertelt. Als het goed is doet ze dit ook bij jou. Wees niet direct te open of te voorbarig; zij wil waarschijnlijk ook niet direct horen dat je direct verliefd op d'r bent en wel denkt dat ze de moeder van je kinderen zou kunnen zijn. Je jeugdtrauma's kunnen jullie later ook nog wel bespreken. Voor nu is het genoeg om interesse te tonen en meer dan alleen een OK of de gehate 'Wyd?'

Voor je het weet heb je een date te pakken en kun je je in real life van je beste kant laten zien. Die Tinder-baas die van elke succesvolle match een date maakt? Dat ben jij.

Knowhow
  • Man-man
  • Adobe Stock