Jaimie Vaes naakt in Playboy: ‘Stond op mijn bucketlist’

Het is eindelijk weer zover! Voor het eerst in tien jaar staat er weer een BNʼer op de cover van Playboy. Niemand minder dan Jaimie Vaes is zestien paginaʼs lang te bewonderen in de allernieuwste Playboy.

Jaimie

Voor het eerst in tien jaar staat er weer een BNʼer op de cover van Playboy. Tv-persoonlijkheid Jaimie Vaes is zestien paginaʼs lang te bewonderen in de augustuseditie van ons magazine. Iets wat van haar ex Lilʼ Kleine nooit had gemogen. Jaimie: "Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten." Vanmiddag om 14.00 uur wordt de cover onthuld en vanaf donderdag 3 augustus is de allernieuwste Playboy te vinden in de schappen van een winkel bij jou in de buurt. Deze wil je echt niet missen!

Een bucket-list dingetje

De Playmate-serie stond op de bucketlist van Jaimie: "Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois te neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen."

Stukje geschiedenis

Jaimie Vaes is de eerste BN’er in Playboy sinds 2013, toen Tatjana Simic (januari), Beertje van Beers (november) en Marly van der Velden (december) naakt poseerden voor ons mooie blad. Eerder deze eeuw trokken onder meer Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Bridget Maasland en Britt Dekker alles uit voor Playboy. En er zit nog meer moois aan te komen! "We zitten midden in de onderhandelingen met meerdere bekende vrouwen," aldus Niek Stolker, onze hoofdredacteur. "Maar laten we niet op de feiten vooruitlopen en genieten van wat er nu voor ons ligt: een Playboy waar we heel trots op zijn."

Ben je ook benieuwd geworden naar de cover met Jaimie Vaes? Check dan om 14:00 uur vandaag opnieuw de website, dan wordt de cover met Jaimie onthuld. Kun je dan niet wachten om alle zestien pagina's met Jaimie te bewonderen? Koop dan de nieuwste Playboy, vanaf morgen in de winkels of vanaf vanmiddag 14:00 uur online te krijgen!

Women
  • Amanda Elise Kuipers