Jaimie Vaes op de cover van de nieuwste Playboy: ‘Ik heb nog nooit zo bloot voor een camera gestaan'

Het is zover: de cover van de nieuwste Playboy is bekend. Een waar juweeltje, al zeggen we het zelf.

Jaimie

We lieten het eerder vandaag al even vallen: Jaimie Vaes staat op de cover van de nieuwste Playboy en nu mogen we deze cover dan ook eindelijk met je delen. In het diepste geheim koos Jaimie haar favoriete fotografe (Amanda Elise K.) en een locatie (een strakke villa in Bilthoven). "Ik ben blij dat Playboy me de ruimte heeft gegeven om mee te denken over het creatieve gedeelte en de styling," benoemt Vaes. "Ik wilde graag samenwerken met Amanda vanwege haar gave, artistieke fotografie."

Nog nooit zo bloot

Toen alles was geregeld zoals ze wilde, besloot Jaimie al haar remmingen los te laten. Al moest ze wel een drempel over: "Ik heb nog nooit zo bloot voor een camera gestaan. Ook niet in de privésfeer nee. Ja, goed, ik heb weleens een fotootje gemaakt van mijn borsten, maar nooit zoals nu in Playboy, in mijn blote poes. Dus vooraf voelde ik wel een gezonde spanning."

Stoer, sexy, chic

Fotografe Amanda Elise K, die doorgaans shoots doet voor grote modemerken: "Toevallig vertelde ik vrienden begin dit jaar dat Playboy echt op mijn lijst stond. Het is zo’n iconisch blad. Toen Jaimie mij vroeg, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld. Ik had meteen voor ogen hoe het moest worden: stoer, sexy en chic. Haar nieuwe, korte kapsel paste daar perfect bij. Geen big hair glamour: ik wilde haar zélf zien."

Kun je niet wachten om alle zestien pagina's vol Jaimie te bewonderen? Koop dan de nieuwste Playboy, vanaf morgen in de winkels. Geloof ons, deze wil je echt in huis hebben.

Women
  • Amanda Elise K.