Laat je verleiden... Neem nu een abonnement met tot wel 49% korting

Vier je de nieuwste editie van Playboy samen met ons? We geven je nu tot wel 49% korting op een abonnement!

abonnement

Voor het eerst in tien jaar staat er weer een BN'er op de voorpagina van ons mooie blad en dat betekent natuurlijk dat we dit moeten vieren met een mooie korting voor jullie: onze trouwe lezers. Neem daarom nu een abonnement op Playboy en krijgt tot wel 49% korting. Deze vette aanbieding vind je HIER. Dat zijn toch weer 49 redenen om een abonnement af te sluiten!

De nieuwste Playboy

Alvast in de stemming komen om je nieuwe abonnement te vieren? Koop dan de nieuwste Playboy. Deze ligt vanaf vandaag in de winkel en zit natuurlijk boordevol mooie foto's, interessante interviews en heel veel meer! Deze maand hebben we niet alleen zestien pagina's gevuld met foto's van Jaimie Vaes, maar er staat ook een interview met Mark Tuitert in, professor Daphne Gakes geeft seksadvies en vier verschillende neutrale bronnen uit het leven van Doutzen Kroes doen een boekje open over het model. Supermens/model of voornamelijk de weg kwijt? Dat lees je allemaal in de nieuwste Playboy. Nieuwsgierig geworden? Dan hobbel je als een malle naar een winkel bij je in de buurt, koop je de nieuwste Playboy (te herkennen aan Jaimie Vaes die de cover siert) en sluit je je de rest van de week op in huis. Graag gedaan!

Ander vermaak

Heb je, naast prachtige vrouwen en interessante interviews, ook een voorliefde voor dikke luxe jachten, crime-nieuws en wielrennen? Of wil je je partner juist verrassen met een maandelijkse glossy? Dan zijn abonnementen op Panorama, Nautique, Wieler Revue of Grazia misschien wel iets voor jou. Op Tijdschrift.land vind je een uitgebreid aanbod met voor ieder wat wils.