Onze nieuwste Playmate Jaimie Vaes doet mee aan Expeditie Robinson

Kun jij geen genoeg krijgen van Jaimie Vaes? Dan hebben we goed nieuws!

Expeditie Robinson

Het is weer tijd voor een gloednieuw seizoen Expeditie Robinson en dat betekent dat een heel groot deel van Nederland al weken in de ban is van de nieuwste deelnemers. Wie begeven zich dit seizoen naar het onbewoonde eiland? Wij zijn voornamelijk geïnteresseerd in één van de deelnemers. Vandaag werd namelijk bekend dat niemand minder dan Jaimie Vaes in het programma te zien zal zijn. En mocht zij nou toevallig ook nét deze maand op de cover van onze nieuwste Playboy staan. Genoeg reden om de zondagavond vrij te houden, dus!

Deelnemers

Elk seizoen is Nederland in de ban van Expeditie Robinson en dan voornamelijk van de mogelijke deelnemers. Zo ook dit jaar. De eerste namen zijn bekend en naast Playmate Jaimie Vaes, zullen ook Frits Wester, Guido Spek, Chelsey Weimar, Iris Enthoven, Willem Voogd, Roosmarijn Wind en Roberta Pagnier meedoen aan het programma. Andere namen zijn Krista Arriëns en Radmilo Soda. De andere deelnemers zijn op het moment van schrijven nog niet onthuld.

Nieuwste seizoen

Mocht je niet kunnen wachten tot het begin van de serie en eerder al willen genieten van Jaimie Vaes, dan kun je natuurlijk altijd de nieuwste Playboy erbij pakken. Deze vind je HIER.

Het 25ste seizoen van Expeditie Robinson gaat op zaterdag 2 september om 20:00 van start met een heus Expeditie-weekend. Zondag 3 september is de tweede aflevering te zien en vervolgens kan men elke zondag voor de buis ontspannen met een nieuwe aflevering van het populaire programma op RTL4.

Entertainment
  • Grazia
  • Amanda Elise K.