Autorijders met deze wagen hebben de beste seks

Zegt je auto dan toch iets over de lengte of prestaties van je jongeheer?

Auto

Ooit gefrustreerd lopen schelden op zo'n mannetje met een dikke Porsche die loopt te drammen op de snelweg? De volgende keer kun je misschien toch beter een voorbeeld nemen aan deze wegpiraten. Zij zouden namelijk wel eens behoorlijk skilled kunnen zijn tussen de lakens. JOYclub, een erotisch forum, deed onderzoek naar welke auto-eigenaren de beste seks hebben. En hier kwamen érg boeiende resultaten uit.

Plezier in een Porsche

Uit de enquête van JOYclub is gebleken dat Porsche-rijders de grote winnaars zijn. Ongeveer tweederde van de respondenten met een Porsche is gelukkig tot zeer gelukkig wat betreft hun seksleven. Niet alleen zijn de bestuurders van deze snelle bak het gelukkigst tussen de lakens, maar ook in de wagen weten ze flink van bil te gaan. Autorijders met een Porsche hebben namelijk óók nog de meeste seks in de auto.

Geen Porsche? Niet getreurd

Niet alle 5000 respondenten bezitten een Porsche, dus ook als je een Volvo of Mercedes rijdt, schijnt het dat je best wel tevreden mag zijn. Je hebt dan geen dikke 911 onder je reet, maar als Mercedes-rijder schijn je wel relatief het meest te wippen. Meer dan de Porsche-rijders. Wellicht toch maar in je Mercedes blijven scheuren dan?

Wat betreft de Volvo-bestuurders, die zijn gewoon érg tevreden met de seks die ze hebben. Gewoon tevreden zijn en rondrijden in je Volvo. Niks mis mee.

De grote verliezers

Waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Voor de Seat- en Skoda-bestuurders hebben we minder nieuws. Bij deze chauffeurs gaat het niet helemaal lekker in de slaapkamer. Of in de wagen. Of waar dan ook. Slechts 41,7% van de Seat-bestuurders is tevreden over hun seksleven. Minder dan de helft... pijnlijk. De Skoda-rijders daarentegen rijden nog iets minder lekker in hun wagen rond, want maar liefst 45% van de ondervraagden is tevreden. Ja, meer dan de Seat-bestuurder, maar 20% van de mensen met een Skoda zegt seksueel depressief te zijn. Die Seat maar gauw inruilen dan.

Naast deze verliezers hebben we ook nog bestuurders die de seksuele handelingen gewoon graag alleen doen. Misschien wel in hun bolide. Dat zijn de bestuurders in een Tesla of Mini Cooper. Beide zijn erg goed in vooral zichzelf bevredigen. Ook niks mis mee natuurlijk. En gelukkig kan zo'n Tesla zelf rijden. Scheelt weer.

Entertainment
  • Manify, Redactie Panorama
  • Adobe Stock