‘Ik voel hoe twee handen mijn heupen vastpakken. Ik kijk achterom. Het is...’ 

Elke maand in Playboy: de avonturen van seksjournaliste Billy. Dit keer krijgt ze de uitnodiging van de eeuw in haar mailbox: ze mag verslag doen op het ultraluxe jacht van de veel te rijke Amerikaanse playboy Richard Davidson. Hij organiseert elk jaar een beruchte yacht week rondom de Griekse eilanden.

Billy

Dit is aflevering 6 van de serie van Billy de seksjournaliste, die we publiceren in samenwerking met erotisch platform Rouze. Playboy-lezers mogen 14 dagen gratis lezen en luisteren bij Rouze. Ga naar rouze.me/playboy en vul bij de couponcode playboy in.

‘Billy! It is such a pleasure to meet you,’ hoor ik een stem zeggen als ik op het jacht arriveer. Richard Davidson is precies zoals ik me had voorgesteld. Fout, behangen met goud, en met een gladde, maar charmante lach met hagelwitte tanden. Zijn zwarte hemd staat strak gespannen om zijn behaarde, zongebruinde borstkas. De bovenste knoopjes heeft hij nonchalant opengelaten. Om hem heen hangt een wolk van parfum van een ongetwijfeld peperduur parfumhuis. Of ik even heb? Hij wil me persoonlijk rondleiden. ‘En please, laat je bagage hier staan, Billy, die wordt zo naar je suite gebracht.’

Het luxe jacht heet Olympus: een verwijzing naar de berg uit de Griekse mythologie. Er zijn verschillende verdiepingen, met in totaal vijftig suites. Helemaal onderaan is een club, natuurlijk met een state-of-the-art geluidssysteem. Op de verdieping daarboven bevindt zich een enorme spa met marmeren jacuzzi’s, een hammam, verschillende massageruimtes en... wat is dit?

We staan inmiddels in een compleet glazen ruimte: glazen pilaren, glazen plafond, glazen vloer. Als je naar beneden kijkt, dan kijk je recht de club in.

‘You’ll find out later,’ zegt Richard. Hij knipoogt als ik hem met vragende ogen aankijk. Daarna neemt hij me mee naar de champagnebar. En o ja, dit is het restaurant waar Aristo Nikolaou de scepter zwaait. ‘You don’t know him, Billy? He’s Greece’s most famous chef, you won’t regret eating here.’

Net als ik me afvraag of hij me nu alles heeft laten zien, gaat Richard me voor op een brede marmeren trap die uitkomt op het dek van het schip.

Oh wow, dit zwembad! Wat een fantastische plek om hier je baantjes te trekken. Of om... andere dingen te doen.

Wijdbeens op tafel

Vanavond is opening night, het thema is Greek goddess. Ik heb een lange witte jurk aangetrokken met aan beide kanten een flinke split. Sexy, maar niet té. Ik loop de eetzaal binnen en laat mijn blik glijden over de rijkversierde kroonluchters, prachtig gedekte ronde tafels met wit tafellinnen en gouden kandelaars. Veel jonge vrouwen, ook allemaal verkleed als sexy Griekse godinnen, hebben al aan de tafels plaatsgenomen. Zo te zien is slechts een derde van de gasten man. Ik word naar een tafel geleid waar al twee bloedmooie vrouwen zitten. Samen met mij schuiven twee mannen aan. Iedereen aan tafel neemt elkaar belangstellend op. De man die naast me zit vertelt dat hij een topfunctie in de farma-industrie heeft en hier met zijn goede vriend is, die in de olie werkt. Het is te cliché voor woorden allemaal – wat zijn deze mannen fout.

De twee vrouwen aan mijn tafel hebben allebei hoge functies; de ene is marketingmanager bij een Franse bank, de andere hoofd PR van een internationaal seksspeeltjesmerk. Het is de tweede keer dat ze hier zijn, vertellen ze me met een veelzeggende glimlach.

Terwijl onze glazen champagne doorlopend worden bijgeschonken, wordt de sfeer aan onze tafel steeds losser. Ik zie hoe de PR-dame van het seksspeeltjesmerk zich tegen de oliebaas aan vlijt. Uit zijn houding maak ik op dat zij met haar hand zijn rits heeft losgemaakt...

Aan de omringende tafels gaat het er minder subtiel aan toe. Fuck, daar ligt een vrouw wijdbeens op tafel, tussen aan de kant geschoven glazen en borden. Haar jurk is omhoog getrokken, en haar slipje is uit. Mmm, ik kan vanaf hier zien hoe nat ze is.

Holy shit. Het lijkt me een goed idee om even af te koelen boven op het dek, maar ik denk niet dat dat hier gaat lukken. In en rondom het zwembad zie ik hoe naakte jonge vrouwen traag elkaars kutjes likken. Mmm, daar op de traptreden van het zwembad berijdt een vrouw een man met een koortsachtige blik op zijn gezicht.

Ik neem alles in me op, zo professioneel mogelijk, maar ik voel hoe de opwinding bezit neemt van mijn lichaam. Ik wil hier blijven, maar op dat moment pakt een hand de mijne. Ik kijk opzij en staar in de ogen van de prachtige vrouw die aan tafel zo bevlogen over haar PR-successen vertelde. ‘Come with me... I’ll show you something that’s even better,’ zegt ze met een ondeugende glimlach.

Haar tong is zacht

Mmm, nu begrijp ik waarom Richard zo geheimzinnig deed toen hij me eerder vandaag deze glazen ruimte liet zien. Dit is een plek die je... moet ervaren. Met eigen ogen. Aan de enorme glazen pilaren zie ik een paar mannen met zijden doeken vastgebonden aan hun armen en enkels. Ze dragen gouden kronen, verder zijn ze helemaal naakt. Mmm, twee van hen worden gepijpt, langzaam. De totale overgave die ik uit hun ogen aflees, en de vrouwen die volledig in charge zijn en er duidelijk van genieten om hun erecties in hun mond te laten verdwijnen: het is... mmm.

Op een podium, ook weer helemaal van glas, zie ik er nog een aantal. Een vijftal mannen, het lijken wel Griekse goden, die op glazen stoelen de zaal inkijken. Hun blikken zijn zelfverzekerd en... geil. Hmm, die in het midden moet vast Deus voorstellen, de Griekse oppergod. Ook herken ik Poseidon, de god van de zee. Het is een knappe man met lang golvend haar en een weelderige baard. In zijn hand houdt hij de drietand vast. Als ik het goed onthouden heb, kan hij daarmee water in beroering brengen en rotsen doen splijten.

Plots vinden onze ogen elkaar. Een bliksemschicht trekt door mijn hele lijf. Terwijl een verleidelijk dansende vrouw op het podium klimt, blijft hij mij aankijken. Ze trekt haar spannende pakje uit om een striptease weg te geven, speciaal voor deze machtige goden. Poseidon pakt haar hand en trekt haar dan op zijn schoot. Ze begint hem te berijden.

Op dat moment voel ik hoe twee handen mijn heupen vastpakken. Ik kijk achterom. Het is de sexy PR-dame die me hier naartoe bracht. Haar witte mini-jurk ligt inmiddels naast haar op de grond. Ze kijkt me koortsachtig aan. Voor ik het weet begin ik haar te zoenen, haar tong is zacht en geil. In slow motion trekt ze mijn jurk omlaag, om me dan tegen haar zachte blote lijf aan te trekken. Ik pak haar borsten vast, haar tepels zijn hard. Ik voel me wild van verlangen.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat de vrouw die de heerlijke god van de zee net nog aan het berijden was, zijn pik nu in haar mond heeft genomen. Hij kijkt mij aan, opnieuw. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. Dan zie ik hoe hij me met zijn drietand wenkt.

Dieper en dieper

Ik maak me los van de vrouw wier sexy lijf ik mocht voelen en wier tong ik mocht proeven, en loop als in trance op hem af. Met zijn ogen dwingt hij me te knielen, naast de andere vrouw. Dronken van geilheid zoek ik zijn blik. Dan begin ik hem te kussen. Net boven zijn ballen. Zachtjes en traag. Ik hoor hem kreunen. Dan lik ik me een weg naar boven, terwijl ik hem aan blijf kijken. Hij is keihard. Als ik bij zijn eikel ben aangekomen, spuug ik wat speeksel op zijn pik. Dan neem ik hem in mijn mond. Terwijl ik hem in en uit mijn mond laat glijden, trekt het meisje naast me mijn beha uit. En mijn slipje. Ze begint me vanachter te likken. Ik ben kletsnat.

En dan zie ik het... Fuck. Natuurlijk, de glazen vloer. Iedereen kijkt naar ons, vreemde ogen zijn vanaf beneden op ons gericht. Op mij en hoe mijn kutje gretig wordt gelikt. Op de wijdbeens staande naakte mannen, vastgebonden aan de pilaren, die hunkerend, hun pikken hard, wachten op aandacht van een van de vrouwelijke bezoekers in de ruimte. Ik voel schokjes door mijn hele lijf trekken, alsof er onweer op komst is. Ik neem hem dieper en dieper in me, de pik van deze fucking god van de zee, terwijl de mond van de vrouw aan mijn clitje zuigt... precies zoals ik het lekker vind. Dan voel ik golven door me heen trekken. Onstuimig, en met volle kracht, nemen ze bezit van me. Met de pik van Poseidon nog in mijn mond kom ik kreunend en schokkend klaar.

Als ik langzaam weer bij zinnen ben gekomen, sta ik op. De zeegod kijkt me indringend aan, met zijn helderblauwe ogen. Hmm, hem wil ik morgen wel een paar vragen stellen. Ik pak mijn lingerie op en zoek mijn jurk, die hier ook ergens op de grond ligt. Oef... nog zes dagen te gaan.

Goodlife
  • Rouze
  • Nina Mathijsen