Babe van de Week: Katy Hollick

Het is alweer donderdag en dat betekent: een nieuwe Babe van de week. En deze week is dat de prachtige Katy Hollick.

babe

Het is altijd lente in de ogen van dierenartsassistente Katy Hollick. Krijgt ze een compliment van een man, dan gaat het steevast over haar prachtige blauwe kijkers. Maar de Vlaamse schone heeft meer in petto. Niet alleen staat ze deze week in de nieuwste Playboy, ze is ook nog eens onze babe van de week.

Is dit de eerste keer dat je naakt poseert?

"Gelukkig niet! Ik had al wat ervaring. Een kunstenaar had me een keer gevraagd naakt te poseren voor artistieke portretten. Toen was ik iets meer verlegen dan nu, maar ik dacht: ik doe dit gewoon en zie wel hoe het gaat. Ik voelde me al snel op mijn gemak en de fotograaf was zeer professioneel. Wel had ik veel begeleiding nodig, ik had totaal geen idee hoe ik naakt moest poseren en wat er goed zou uitzien. Uiteindelijk was het wel een goede ervaring."

En toen vroeg Russell Pearson je voor Playboy te poseren. Hoe reageerde je?

"Da’s wel grappig. Ik was zo enthousiast dat ik meteen een heleboel nieuwe outfits en lingerie ben gaan kopen. Kwam ik daar met mijn gigantische koffer aan bij de shootlocatie, haha. Ik had echt véél te veel bij me."

Wanneer voel je je het sexyst?

"Wanneer ik helemaal opgemaakt ben voor een shoot en goed uitgerust ben. Dan voel ik me echt onoverwinnelijk!"

Meer – of alles – zien van Katy Hollick? Koop dan de nieuwste Playboy! Daar is ze maar liefst twaalf pagina's lang te bewonderen (plus poster). Je vindt de nieuwste Playboy in een winkel bij jou in de buurt of via Tijdschrift.land.

Women
  • Russell Pearson