Betrapt! Steward laat het hele vliegtuig meegenieten van Mile High Club-members in wc

Dan wordt zo'n krappe vlucht met krijsende kinderen toch ineens een stuk interessanter

seks

Vliegen... De een houdt ervan, de ander vindt het veertien verschillende soorten verschrikkelijk. Krijsende baby's, stoelen waarvan het hendeltje om ze mee naar achter te leunen toevallig nét die keer niet werkt... En dan moet je je ook nog eens zien te vermaken met films die tien jaar geleden nog niet eens leuk waren om te kijken. Kortom: luchtvaartmaatschappijen mogen wel eens wat meer tijd en moeite steken in het zogeheten in-flight entertainment. Gelukkig zijn er dan ook helden die dit op eigen houtje voor elkaar krijgen. Zoals een steward die recentelijk de perfecte stunt uithaalde.

Ultiem vermaak

Dat het met het vliegtuig vermaak niet altijd goed gesteld is weten we inmiddels wel. Maar wat doe je dan? Er is een vorm van vermaak – de puurste vorm, zouden wij wel willen zeggen – die eigenlijk altijd en overal wel kan (ja, dit is inderdaad een uitdaging). En wanneer je seks hebt in het vliegtuig is die vlucht van zes uur opeens zo voorbij. Om het nog niet eens te hebben over je nieuwe lidmaatschap van de Mile High Club. Waar je wel even voor op moet passen, is dat je sexcapades onopgemerkt blijven. Anders sta je voor je het weet met je blote krent op social media.

Betrapt

"Not on my watch" moet de EasyJet-steward gedacht hebben toen hij een hele opvallende ontdekking deed tijdens een vlucht naar Ibiza. Een stelletje was namelijk samen naar de wc van het vliegtuig gegaan. En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen. In een video is te zien hoe verschillende passagiers de steward aanmoedigen: "Come on!" wordt er geroepen, waarna de steward de deur van de wc opent. Het hele vliegveld wordt toegelachen door een paar volle manen en de betrapte kerel trekt haastig de deur weer dicht. Iedereen aan boord lacht zich vervolgens helemaal ziek; vermaak van de bovenste plank, dus. Waren onze vluchten maar zo opwindend...

Echte helden dragen niet altijd capes. Wel een wit overhemd en een stropdas van EasyJet.

Goodlife
  • Clint.be
  • Adobe Stock