Deze bloedmooie gevaarlijke vrouw van El Chapo laat je hart sneller kloppen

Met alle gevolgen van dien.

Emma Coronel Aispuro

El Chapo

We gaan ervanuit dat je El Chapo kent. Mocht dat niet zo zijn, krijg je nu een opfriscursus. El Chapo is een van de meest beruchte drugsbaronnen ter wereld. Hij heeft vreselijke dingen gedaan om deze titel te krijgen, dus een fraaie man is het natuurlijk niet. Voor zijn boevendaden bij het Mexiaanse Sinaloa-drugskartel zit hij een levenslange straf uit in de Verenigde Staten.

Toch heeft hij een (bloedmooie) vrouw aan de haak geslagen. De drugsbaas ontmoette zijn 32 jaar jongere vrouw toen zij zeventien jaar was en meedeed aan een schoonheidswedstrijd. Leuk feitje: haar vader zat ook bij het Sinaloa-kartel. Dat het vragen om de hand van dochterlief waarschijnlijk iets makkelijker gemaakt...

Emma Coronel Aispuro

Deze prachtige, maar gevaarlijke, dame heeft zelf ook niet stilgezeten. Ze speelde een grote rol bij de ontsnapping van El Chapo uit een Mexicaanse gevangenis in 2015. Daarnaast ontkende ze dat haar lieve hubby schuldig is aan alle mensonterende dingen die hij heeft uitgespookt. Talk about real love.

Vrij

Emma is weer op vrije voeten omdat ze vervroegd is vrijgelaten uit de gevangenis. Wel wordt ze de komende vier jaar nauwlettend in de gaten gehouden. Ze heeft drie jaar in de bajes moeten doorbrengen. Misschien heeft ze nu wat meer tijd om ons van leuke foto's te voorzien.

Women
  • Nu.nl
  • Adobe Stock