Seksuele sadist vertelt: "Pijn is beter dan klaarkomen"

Slaan of knijpen? Kleineren of pijnigen? Deze man weet wel wat hij ermee aan moet.

sadist

Sadisme

Het leuk vinden om iemand pijn te doen tijdens de seks: voor sommige mensen is dit het grootste genot dat bestaat. Vooral voor sadisten is mensen pijnigen tijdens de seks een ware turn on. In het YouTube-programma Jurre's Dates van Spuiten en Slikken, spreekt presentator Jurre Geluk met een sadist; iemand die graag pijn gééft tijdens de seks.

De sadist David

"Sadisme is een onderdeel van BDSM" vertelt David aan de presentator. "Je kan iemand slaan, je kan iemand knijpen, bijten, vernederen... Pijn is natuurlijk niet alleen fysiek: ik vind het ook lekker om iemand mentaal te vernederen tijdens de seks". De beste man kwam naar eigen zeggen achter zijn fascinatie voor pijn doordat hij op veertienjarige leeftijd "vieze dingen" op ging zoeken op het web: "Ik werd toen betrapt door een computerspecialist. Gelukkig is er niks mee gebeurd en kwam ik ermee weg". Op zijn achttiende liep hij voor het eerst een BDSM-seksclub binnen en ging er een wereld voor hem open: "Via advertenties kwamen er vrouwen op mijn pad die mee wilden doen aan BDSM; een meesteres reageerde op die advertentie, dat werd mijn sekspartner."

Geven van pijn

Volgens David is het geven van pijn aan anderen het ultieme gevoel van genot: "Het is beter dan klaarkomen. Als ik iemands tepel vastheb en ik ben daaraan aan het draaien kan dat heel lang duren. Dat duurt langer dan een paar seconden klaarkomen." Het lekkerste vindt David nog wel zien dat iemand pijn heeft, het liefst de langdurige pijn die je makkelijk kan sturen. De vrouwen die door deze sadist onder handen genomen worden hebben hier natuurlijk toestemming voor gegeven; laat dat duidelijk zijn.

Emotioneel pijn doen

Het geven van emotionele pijn is heel persoonlijk vertelt de man aan de Spuiten en Slikken-presentator. "De een vindt het een compliment om een slet genoemd te worden en de ander vindt het vernederend. De combinatie van iemand fysiek pijn doen en mentaal vernederen vind ik het lekkerst".

Meest extreme

En dan het meest extreme wat sadist David heeft uitgevreten: "Een tijdje terug had ik een partner die graag vernederd wilde worden in het openbaar. Ik heb haar een halsband omgedaan en ben met haar door de stad van Antwerpen gaan lopen". De sekssadist heeft zich ook wel een keer schuldig gevoeld na een Tinder-date, zo vertelt hij dat hij en zijn date wel héél andere verwachtingen hadden van 'billenkoek'. We kunnen ons allemaal wel een voorstelling maken van hoe dat is geweest...

Grenzen bewaken

Natuurlijk draait sadisme – net als alle vormen van BDSM – voornamelijk om vertrouwen: "We hebben stopwoorden zoals oranje en rood voor als ik de signalen niet goed heb opgepikt. Het hebben van goede communicatie is heel belangrijk voordat je zoiets gaat doen". De grens bij David? Die is best ver opgerekt: pas wanneer zijn acties mogelijk blijvende schade zouden opleveren, vindt hij dat de grens bereikt is.

Knowhow
  • Spuiten en Slikken Youtubekanaal
  • Adobe Stock