Onze Playmate Jaimie Vaes deelt sexy foto uit de Playboy-shoot op Instagram

Deze moet en wil je zien!

jaimie

Playboy-shoot

De prachtige Jaimie Vaes sierde de cover van ons augustusnummer. Wij zijn mega blij met haar als covermodel en gelukkig zij ook: "Ik vind ze ontzettend tof geworden en ben heel blij met het resultaat" zegt ze in deze memorabele editie van ons blad. In het nummer zijn maar liefst zestien pagina's gevuld met deze schone dame en jij kan stiekem meegenieten met een foto uit deze shoot. Helemaal gratis en voor niks. Jaimie deelde namelijk een foto uit de Playboy-shoot op haar Instagram.

Interview

Jaimie vertelde ons dat ze Playboy als jong meisje altijd al geheimzinnig en stoer vond: "Het is sexy zonder vulgair te zijn. En hoewel ik op mannen val, vind ik het vrouwenlijf heel mooi. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in de Playboy te staan." Nou, dat is haar gelukt. En hoe!

Tijdschrift

De hele shoot is natuurlijk te bewonderen in het augustusnummer, maar deze is helaas helemaal uitverkocht (we zeiden toch: op = op?). Dus mocht je 'm niet eerder in huis hebben gehaald, doe alsjeblieft je voordeel met deze foto die wij nu met je delen. Een waar collector's item!

Women
  • NL Beeld