De juiste look bemachtigen om die ene vrouw te versieren? Dit is hoe je het doet

Tag die vriend die eruitziet als een natte krant

outfit

Natuurlijk wil je er goed uitzien, dat willen we allemaal! De een heeft er wat meer feeling voor dan de ander, maar mocht je dat niet hebben: niet getreurd, we helpen je graag verder. Als man wil je zelfvertrouwen uitstralen en dat doe je door te dragen waar jij je goed in voelt. En mocht je het soms nog moeilijk vinden om het allemaal zelf uit te vogelen – We got you. We gaan het met je hebben over je lichaamstype, kleuren en accessoires. Al deze tips en tricks moeten ervoor zorgen dat je weer helemaal het mannetje bent.

Je postuur

Welke kledingkeuzes passen nu het beste bij bepaalde lichaamstypes? Hoe weet je überhaupt wat voor type lichaam je hebt? Gelukkig is er op het web genoeg informatie te vinden over lichaamstypes. Je hoeft het dus niet helemaal alleen te doen. Heb je een appelfiguur? Dan kan je het beste kiezen voor kledingstukken die de taille accentueren. Of ben je meer een peertje? Leg dan de nadruk op de schouders en het bovenlichaam. Een zandloperfiguur doe je meer eer aan door de taille te benadrukken. Mocht je er nou helemaal niet uitkomen, dan hebben we een perfect filmpje voor je uitgezocht.

Kleuren

Als je al in paniek raakt van de eerste alinea hopen we dat je hier wat meer je heil in kunt vinden: kleuren! Nee niet gelijk wegklikken, deze tweede tip kan je ook prima aan. Kleuren maken de man – dat is misschien niet wat ze zeggen, maar wij wel. Het is nou eenmaal zo dat bepaalde kleuren bij bepaalde huidskleuren beter staan dan andere kleuren. En daar is genoeg informatie over te vinden. Mocht je er nou echt helemaal niet uitkomen, dan kan je altijd nog je vriendin, je zus, je moeder of die hippe vriend vragen. Of je kunt gewoon een YouTube-filmpje aanslingeren.

Accessoires

Accessoires zijn echt niet alleen voor vrouwen. Het investeren in mooie en tijdloze accessoires kunnen je outfit echt maken. Neem dat maar van ons aan. Tips nodig? Een mooi horloge is natuurlijk altijd een goed idee en past mooi bij een casual outfit. Dat maakt het weer wat blitser. Een mooie leren bruine tas kan een outfit juist weer chique maken. Door de juiste attributen toe te voegen aan je outfit ben je he-le-maal het heertje. Kan je je er echt helemaal geen voorstelling bij maken? Here you go.

Fijn voelen

Lekker cliché, maar waar: je moet je altijd fijn voelen in de outfits die je draagt. Clichés zijn er natuurlijk met een reden. Ga niet zomaar wat dragen omdat het hip is of "in". Want niemand voelt zich aangetrokken tot een kerel die constant z'n zaakje goed moet leggen in die veel te strakke broek.

Style
  • mensgoodlife.com
  • Adobe Stock