De roemruchte 'Candyman' onthult de regels die hij heeft voor zijn 'meisjes'

In de Candy Shop Mansion moet men zich wel volgens de regeltjes gedragen.

Candyman

De Australische échte Playboy? Travers Beynon, die inmiddels 51 jaar oud is, is de eigenaar van een enorme mansion met 15 slaapkamers. Deze villa wordt 'The Candyshop Mansion' genoemd en is vaak dé plek voor losgeslagen feestjes. Hier woont Beynon, of de 'Candyman', niet alleen met zijn vrouw maar ook met een hele roedel jonge vrouwen die om de een of andere reden altijd gekleed zijn in de kleinste bikini's. De droom van elke man? Zodra Beynon een boekje opendeed over zijn lijstje met regeltjes voor de 'girls' begonnen wij daar toch een beetje over te twijfelen.

Verplicht dineren

Alle 'meisjes' zijn familie, dat is het uitgangspunt van Beynon. Hij vertelt LADBible: "Als je hier bent als vriendin, ben je onderdeel van de familie. We hebben verplicht een gezinsdiner op zondagavond met iedereen en we zitten allemaal samen, we vullen twee grote tafels en ik neem ieders mobiele telefoons en leg ze in een andere kamer. We halen afhaalmaaltijden en iedereen is verplicht om te praten over wat dan ook. Over vroeger, over wat ze die dag gedaan hebben, zulke dingen. Nadat we gegeten hebben, gaan we naar de bioscoop die ik in het landhuis heb en kijken we allemaal samen een film.”

Geen privacy

En na het gezellig kijken van die film met papa Beynon mag de hele 'familie' samen naar dezelfde slaapkamer. De Candyman vertelt: "De slaapkamer heeft drie grote kingsize bedden. Het managen van meisjes die romantisch en emotioneel betrokken zijn, kan uitdagend zijn, maar hoe vaker je het doet, hoe beter je erin wordt. Elk denkbaar scenario is gebeurd. Het is nu normaal voor mij, maar ik ben zo strikt. Ik zou altijd 10 of 20 meisjes hier kunnen hebben, maar ik heb zulke strikte regels zodat het op de lange termijn werkt." Verplicht samen slapen dus. Maar die regels gelden natuurlijk niet voor Beynon zelf: "Eigenlijk heb ik nog een andere slaapkamer in huis die alleen voor mij is, dus als het te veel wordt, vlucht ik daar naartoe".

Beloningen

De slaapkamer (die met die drie bedden) ziet eruit als een chique nachtclub/pornoset met stripperpalen, spiegelplafonds, lampen en rookmachines. En dat is waar het echte feestje plaatsvindt: "Mijn vrouw, Taesha, herinnert zich een moment waarop er ongeveer 10 tot 12 meisjes op mij sprongen. Ze vertelde dat ze me niet kon zien onder de stapel meisjes." Maar Taesha is en blijft de Candyman's eerste 'meisje': "Ik ben altijd duidelijk en nooit onduidelijk over de regels. Mijn vrouw is mijn vrouw. En de beloningen zijn er als je het juiste doet."

Reportages
  • Clint.be
  • YouTube still