Seksspeeltjesbedrijf LELO geeft medewerkers 'Masturbatievrij'

Verlof om met jezelf te spelen? Doe ons maar zo'n baantje!

Masturberen

Onlangs kwam Metro met het nieuws naar buiten dat zo'n 14% van de Britten weleens met zichzelf heeft gespeeld tijdens zijn of haar kostbare werktijd. Vooral onder mannen is het een populaire activiteit. Een low-five in de personeels-wc? Heel dapper, heren.

Goed voor productiviteit

Het Doe-het-zelven blijkt ook nog eens hartstikke productief te zijn. Bij de één werkt het goed om de stemming te verbeteren (verrassend) en bij anderen verhoogt het de concentratie. Daarnaast is het natuurlijk rete ontspannend. Matig dagje op je werk? Tijd om de handen uit de mouwen te steken en jezelf te trakteren.

Metro meldt dat ook Nederlanders productiever zijn als ze regelmatig het heft in eigen handen nemen en 'een boom opzetten'. Dat blijkt uit onderzoek waarin de helft van jullie losbollen dit aangaf. Ook meldt de online krant dat hoewel de daad niet zo lang duurt, de positieve effecten wel twee uur door kunnen blijven werken. Dus weg met die espresso en geef er maar een slinger aan.

'Masturbatievrij'

Seksspeeltjesproducent LELO ziet direct kansen. Het bedrijf pleit voor 'masturbatievrij' en geeft haar eigen personeel deze mogelijkheid al. Werknemers mogen naast hun vakantiedagen nu ook nog vier dagen per jaar vrij vragen om lekker van bil te gaan of aan zichzelf te sjorren. Want ja, serieus werken en tijd vinden om te 'doe-het-zelven' schijnt soms lastiger te zijn dan je denkt. Prima initiatief van deze werkgever dus.

Misschien tijd om zelf ook een mooie PowerPointpresentatie in elkaar te zetten over de voordelen van masturbatie op de werkplek. Regel die productieve BILA met je werkgever en vecht voor masturbatievrij. Daarmee bewijs je de hele werkvloer een dienst.

Goodlife
  • Metro Nieuws, Redactie Panorama
  • Adobe Stock