Bizarre relatie: vrouw moet drie jaar lang de 'jongeheer' van haar vriend schoonmaken

En jij dacht dat jij het zwaar hebt omdat je soms het vuilnis op moet ruimen...

schoonmaken

Sommige mensen houden niets voor elkaar geheim in een relatie. Maar wij zijn toch van mening dat je sommige dingen misschien toch beter voor jezelf kunt houden. Of in ieder geval zelf kunt dóén. Een vrouw vertelde tijdens The Off Hook Podcast over het feit dat ze maar liefst drie jaar (!) lang de voorhuid van haar vriend heeft schoongemaakt. Met een wattenstaafje en wat glijmiddel. Ehm... Wat?

20 jaar aan ophoping

Een smakelijk verhaal is het niet. En dat maakt de hele situatie eigenlijk nog meer bizar. Tijdens de podcast spraken hosts Dee Salmin en Pip Rasmussen met een vrouw die een hele bijzondere onthulling deed. Ze vertelde: "Ik moest het geslachtsdeel van mijn partner drie jaar lang schoonmaken." Het zou gaan om "20 jaar aan ophoping" (barf). De hosts waren begrijpelijkerwijs op zijn zachtst gezegd verbaasd over deze onthulling. Dus de vrouw lichtte de situatie toe. Waar het trouwens niet heel veel beter van werd: "De voorhuid op zijn penis kwam niet helemaal terug. We waren naar een dokter gegaan en alles en ze konden er echt niets aan doen om te helpen." En omdat de grote jongen in kwestie zelf niet durfde moest zijn vriendin dit voor hem oplossen: "Ik moest glijmiddel en een wattenstaafje gebruiken om alles op te ruimen na 20 jaar ophoping."

Of de man in kwestie nog steeds samen is met deze ehm... held(?) wordt niet duidelijk uit het fragment maar we hopen toch voor haar dat ze zich na drie jaar penisverzorging toch eindelijk uit de voeten heeft gemaakt. Beter laat dan nooit.

Humor
  • Clint.be
  • Adobe Stock