Een dildo bij de boodschappen? Groningse supermarkten verkopen nu seksspeeltjes

Een halfje bruin, 2 ons kaas, 500 gram spinazie en één tril-ei voor anaal gebruik

seksspeeltje

Niet alleen de grond trilt er regelmatig, ook de supermarktschappen beven vanaf vandaag lekker mee in Groningen. In de stad heeft supermarktgigant Jumbo de handjes ineengeslagen met EasyToys, dé fabrikant van speeltjes voor jouw (en haar) genot. En dat betekent dat je nu bij twee filialen in de stad naast kippeneieren ook anale trileieren kunt scoren. Welkom in 2023.

Jumbo x EasyToys

Het van oorsprong Veendamse EasyToys slijt vanaf vandaag haar speeltjes bij twee vestigingen in Groningen: aan de Grote Markt in het centrum en bij De Beren nabij het Noorderplantsoen. Een zeer bewuste keuze, aldus een woordvoerder tegen RTV Noord: "Er komt daar een jong publiek en dat is de doelgroep van EasyToys." Volgens de seksspeeltjesfabrikant is de samenwerking een poging om de producten uit de taboesfeer te halen. Vandaar dat ze nu tussen de komkommers en bananen liggen bij de lokale grootgrutter. Logisch.

Vibrant publiek

Het feit dat EasyToys de handen ineenslaat met meerdere Jumbo's in Groningen is logisch zegt de supermarktketen, die trouwens nu al 100% overtuigd is van de collaboratie: "Het is per slot van rekening een jonge, vibrante studentenstad."

En met het nieuwe aanbod in de schappen wordt die stad alleen nog maar vibranter, zo stellen wij ons voor...

Humor
  • RTV Noord, Panorama
  • Adobe Stock