Nijmeegse studente Kiki wilde in de Playboy en staat op de cover van ons novembernummer

Kiki zei: "ik wil in de Playboy", en zo geschiedde het

Kiki

In juli introduceerden we 'ik wil in de Playboy', een actie waarbij "doodgewone" vrouwen een geweldige shoot kunnen krijgen in een van onze magazines. Met de actie kan het zomaar zijn dat je tante, buurvrouw, collega of de tandarts een paar pagina's in een editie van ons blad siert. En hoewel we natuurlijk wel wisten dat er vast genoeg vrouwen zijn die graag een keer hun schoonheid willen delen in de Playboy, was de respons op zijn zachtst gezegd overweldigend. Meer dan tweehonderd mails kwamen binnen, aan ons de ingewikkelde taak om te kiezen wie-o-wie de eerste mocht zijn. Met de komst van ons novembernummer mogen we dan eindelijk bekend maken dat de Nijmeegse student Kiki de eerste is van deze Nederlandse vrouwen die zei: "ik wil in de Playboy". Daar konden wij natuurlijk alleen nog maar volmondig 'ja' op zeggen. En wat een geweldige cover is het geworden!

Kiki wie?

Ze is dan misschien geen model van beroep maar aan de shoot is het niet af te zien; Kiki is een Nijmeegse student die op dit moment bezig is met een afstudeertraject aan de universiteit. Ze volgt een master in de gezondheidszorg en hoopt binnenkort dat felbegeerde papiertje in ontvangst te mogen nemen. Maar daar tellen wij nog een felbegeerd papiertje bij op: de cover van Playboy-magazine, een droom die Kiki al jaren heeft gehad: "Ik was op vakantie toen ik de oproep doorgestuurd kreeg van een vriend. Hij wist al langer van mijn droom om in Playboy te komen, dus ik wist: dit is een kans die ik absoluut niet aan me voorbij wil laten gaan. De dag erna heb ik meteen een mailtje met een paar foto’s gestuurd."

Het enthousiasme was zeker wederzijds en nu, een paar maanden later, hebben we Kiki's droom werkelijkheid gemaakt: ze staat met maar liefst 10 nietsverhullende pagina's, een interview én een pot perziken in de nieuwste Playboy. Voor vrouwen die nog twijfelen of zij zelf wel 'geschikt' zijn voor een feature in ons blad heeft Kiki geruststellende woorden: "Dit is überhaupt de eerste keer dat ik voor een camera poseer. Ik heb totaal geen ervaring met model staan, alles was compleet nieuw voor me. Zoals ik al zei: het was heel spannend, maar léúk spannend. Van tevoren had ik ter inspiratie een Pinterest-board gemaakt met poses. Uiteindelijk is alles helemaal goed gekomen." Ben jij of ken jij iemand die hier ook rete-enthousiast van zou worden? Klik dan HIER voor meer informatie.

Meer zien van Kiki en alle foto's bewonderen van deze Nijmeegse schone? Koop dan de nieuwste Playboy. Die ligt vanaf vandaag in de winkels! Niet alleen vind je alle foto's van Kiki op de woonboot in Haarlem, ook staat er een enorm interview in met SP-leider Lilian Marijnissen, verschillende shoots van prachtige vrouwen en natuurlijk meer vette interviews, films, gadgets en reportages. Tijd om te maken dat je naar de winkel komt! De nieuwste Playboy is te koop in een winkel bij jou in de buurt of via Tijdschrift.land.

Women
  • Annick Meijer