Stem op de Playmate van het Jaar 2023 en win een jaarabonnement op Playboy

Juli

Veerle Vlemmix - Als Veerle niet in Amsterdam-West is, toert ze op haar motor door Brabant, waar haar roots liggen. Na een deelname aan Temptation Island koos ze voor Playboy. Acht uur lang poseerde ze in en om een villa in Limburg. Resultaat: een fantastische shoot en heel veel spierpijn.

September

Katy Hollick - De Vlaamse dierenartsassistente was zo enthousiast toen ze hoorde dat ze Playmate werd dat ze meteen ging shoppen en met een gigantische koffer vol nieuwe outfits en lingerie arriveerde bij het kasteel waar de shoot plaatsvond. Gelukkig ging de boel snel uit.

Oktober

Helene Granbo - De 180 centimeter lange Noorse droomde al sinds haar tienerjaren van een optreden als Playmate: "Ik zag de zelfverzekerde vrouwen in Playboy en het werd mijn grootste wens om ook eens op de poster te staan. Kleine Helene zou zo trots zijn als ze me nu kon zien!"

November

Kitrysha - Als Kitrysha op reis gaat, kan ze zomaar maanden wegblijven. Playboy trof haar bijeen villa in Portugal, waar ze zich uitleefde met een tiental opblaasdieren en in en op een lelijk eendje poseerde. Wij kregen er pas na zestien pagina’s genoeg van.

December

Stella Stegmann - De vrijgevochten Stella is wel in voor een feestje. Ze is de perfecte ambassadrice voor Playboy: tegen iedereen die het horen wil zegt ze dat poseren voor onze fotograaf een van de beste ervaringen uit haar leven is. Haar volgende plan? Stella maakt geen plannen.

Stem

Stem via onderstaand formulier op je favoriete Playmate door de bijbehorende maand (zie bovenstaande tekst) in te vullen en maak kans op een jaar lang Playboy! 2024 in mét een nieuw Playboy-abonnement... Dat is toch de droom?

De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht van Playboy met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Playboy niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.