Een gloednieuw jaar met een gloednieuwe Playboy: de januari editie is nú overal verkrijgbaar

Onze goede voornemens? Vooral weer heel veel mooie bladen maken voor onze favoriete lezers!

januari

Nu de gourmetstellen weer ver in de kast weggestopt zijn en we flink wat oliebollen achter de kiezen hebben, wordt er bij de redactie van Playboy weer keihard gewerkt. Want: nieuw jaar, nieuw blad. En wij beginnen 2024 natuurlijk het liefst met een gloednieuwe Playboy. Daarom presenteren we op deze eerste donderdag van het jaar: de januari-editie van Playboy. En wij kunnen ons geen beter goed voornemen bedenken dan het kopen van dit geweldige nummer. Want jongens, wat is het weer een pareltje!

Geweldige vrouwen

Een succesformule verander je niet, die breid je uit. En daarom staat dit nummer ook weer vol met ge-wel-di-ge vrouwen. Carolina uit Wenen, Playmate Michelle én columniste Anna van Vliet gaat uit de kleren voor dit bijzondere nummer. Pagina's vol met foto's van deze vrouwen wachten op je op Tijdschrift.land. Een voorproefje vind je alvast op de cover; Playmate Michelle stapte aan boord van een boot en wij mochten uiteraard mee. De foto's zijn geschoten door Ana Dias en dat betekent prachtige plaatjes van dit Duitse model op een jacht aan de kust van Portugal. Haar eerste keer op een boot, maar zeker niet voor de camera.

Vette content

Hoewel wij ze allemaal natuurlijk met oprechte interesse lezen, zijn er mensen die wel eens vergeten dat Playboy gevuld is met vette interviews en interessante reportages. Voor dit januari-nummer spraken we Johnny de Mol over zijn imago en een Hollandse camping in Botswana, testte onze dappere redacteur Leo Lang (niet zijn echte naam) zo ongeveer elk mogelijk seksspeeltje voor mannen en schrijven we over Peter Klashorst, een kunstenaar die wel heel bijzondere en – ahm – onthullende portretten van ons koninklijk huis schildert. Maar ook op het gebied van gadgets, wheels en entertainment is deze Playboy weer een must-have editie.

Dit is tot nu toe al de beste week van het jaar, wat ons betreft. Meedelen in de vreugde? Koop dan de nieuwste Playboy online of in een winkel bij jou in de buurt! En zoals altijd geldt: wees er snel bij want OP = OP!

Goodlife
  • Ana Dias