Hij is er: het decembernummer van Playboy mét BN'er op de cover

Tijd om de feestdagen extra feestelijk te maken met deze geweldige editie

december

December alweer! Je weet wat dat betekent: een speciaal decembernummer om het einde van 2023 goed te vieren. Gisteren maakten we bekend dat kunstenaar, ontwerper en presentatrice Judith Osborn op de cover van deze editie staat, maar ook dit nummer is natuurlijk gevuld met nog veel meer moois. Moois dat we graag met je delen. Zo spreken we Arie Boomsma over onder andere zijn 50ste verjaardag en doet hij natuurlijk, op zijn Arie's, wat controversiële uitspraken over onder andere Matthijs van Nieuwkerk en zijn 'vrienden' van Vandaag Inside. En dat is niet alles.

Terug- en vooruitblik

Omdat het gaat om een decembernummer hebben we natuurlijk ook de nodige nieuwsjaarszaken voor je verzameld: wat is er gebeurd in het afgelopen jaar? En nog belangrijker: wat gaat er gebeuren? Met verschillende experts proberen we in deze editie het jaar 2024 te voorspellen; wordt het Trump of Biden? Blijft Putin aan de macht? En wie gaan in hemelsnaam het nieuwe kabinet vormen? Met columniste Ginny kijken we terug op haar seksjaar – weer eens wat anders dan Spotify Wrapped – en in onze stijlgids zetten we de beste 10 van 2023 op een rijtje.

Playmates

Maar de beste terugblik én vooruitblik van dit jaar komt met de Playmate van het Jaar-verkiezing; we hebben alle 11 Playmates van 2023 op een rijtje gezet en jij mag kiezen wie van deze geweldige vrouwen de titel 'Playmate van het Jaar 2023' mag dragen. Kortom, geen reden om de nieuwste Playboy níét te kopen. Deze nieuwe decembereditie ligt vanaf vandaag overal in de winkel en is ook online te verkrijgen via Tijdschrift.land. Waar wacht je nog op? Sluit het jaar af met Playboy; zoals het hoort.

Goodlife
  • Paul Tolenaar