Fotoboek vol bekend naakt: 'Dear Future Me' is een eerbetoon aan het vrouwelijk lichaam

Katja Schuurman, Kim Feenstra, Geraldine Kemper... een Playboy-waardig fotoboek nét op tijd voor de feestdagen.

fotoboek

Hoewel wij als Playboy natuurlijk graag de eerste zijn met een goed idee, zijn we nooit te min om andere genieën in het zonnetje te zetten. En ere wie ere toekomt: Jasper Suyk is een meesterbrein. Hij is een van de beste fotografen in ons kleine landje en ongetwijfeld binnenkort ook de trotse eigenaar van een best selling-boek. Suyk brengt namelijk 'Dear Future Me' op de markt; een boek waarin maar liefst achtentwintig (!) vrouwen – waaronder verschillende bekende namen – zich blootgeven.

Ode aan de vrouw

Het vieren van het vrouwelijk lichaam; dat is de insteek van dit boek: "Pakkende beelden worden onderstreept met brieven, geschreven door de vrouw in kwestie in dit moment en geadresseerd aan haar toekomstige zelf" schrijft Suyk op zijn Instagram. Verschillende bekende vrouwen laten zich vastleggen door Suyk. Namen die voorbijkomen zijn onder andere: Katja Schuurman, Loiza Lamer, Geraldine Kemper en Kim Feenstra.

Het goede doel

Niet alleen is het boek een genot om te bekijken én te lezen, het project maakt de toekomst ook een klein stukje beter. De opbrengst van het boek gaat naar goede doelen die zich inzetten voor vrouwen. Voorbeelden hiervan zijn: Pink Ribbon, Action Aid en Return to Sender.

Bekend vrouwelijk naakt bekijken voor het goede doel? Wij doen mee!

Goodlife
  • Clint.be
  • NL Beeld / Heukers Media