Het seksfeestje: 'Veel bezette massagetafels, glimmende ingeoliede lijven en gretige handen...'

Nieuw: elke maand de belevenissen van seksjournaliste Billy. Dit keer bezoekt ze een seksclub in Drenthe en neemt zich voor professionele distantie te betrachten. Maar of dat lukt?

seksfeest

Dit is aflevering 1 van de serie van Billy de seksjournaliste, die we publiceren in samenwerking met erotisch platform Rouze. Playboy-lezers mogen 14 dagen gratis lezen en luisteren bij Rouze. Ga naar rouze.me/playboy en vul bij de couponcode playboy in.

Als ik mensen weleens hoor zeggen dat ze het leukste werk van de wereld hebben, moet ik stiekem altijd een beetje lachen. Wacht maar tot je een keer met mij mee op pad gaat, denk ik dan. Al twee jaar schrijf ik elke maand over seks. Een droombaan. Van ordinaire swingclubs tot over the top seksfeesten: ik ben er geweest. Van een duizend-en-eennacht-swingersfeest in Marrakech tot een gemaskerd seksbal van een schatrijke zakenman in New York. Ik speel het spel der verleiding soms mee, want ik hou van flirten... maar ik neem mijn werk serieus. Ik ben Billy de seksjournaliste, die vanaf de zijlijn verslag doet van de seksverhalen die op deze plekken voor het oprapen liggen. Vanavond ga ik naar een seksfeestje in een boerderij in Drenthe.

Veelbelovende avond

Het is een maandelijkse happening waar vrouwen en mannen uit alle hoeken van Nederland warm voor lopen. De organisator staat bekend om zijn vrouwvriendelijke aanpak. Én zijn strenge deurbeleid. 60 procent van de gasten is vrouw, 40 procent man. Vanavond is de maximale leeftijd 45 jaar. Daar zit ik ruim onder met mijn 30 jaar. Ik werp de laatste spulletjes in mijn handtas wanneer er buiten een claxon klinkt. Dat is mijn Uber. Ik stap in, voel het gladde, koele leer, mmm… Ik stap uit bij een grote boerderij met rieten dak op een enorme lap grond. ‘Hi. Billy Carsten, seksjournalist,’ stel ik me voor. De uitsmijter knikt me vriendelijk toe en trekt de deur voor me open. Een schaars gekleed meisje drukt me een glas champagne in mijn hand. Ze vertelt me waar ik me kan omkleden. Op dit feest is de dresscode ‘ondergoed’. Ik lach vriendelijk. ‘Ik hou mijn kleren aan vanavond. Ik ben Billy, journalist. Ik ben hier voor een reportage.’ ‘Ohhh’, zegt ze. ‘Sorry. Natuurlijk. Ik ga mijn baas halen. Hij wil je persoonlijk rondleiden.’ Even later steekt een brede man met een royale glimlach zijn hand uit. ‘Welkom. Ik ben John. De drank is vanavond on us. En ik waarschuw je alvast: onze champagne is gevaarlijk lekker.’ Hij opent de deur naar de zaal en leidt me binnen, waar zwoele, relaxte muziek klinkt.

Overal zacht licht, veel houten balken en een strak en smaakvol interieur, dat warm oogt door kleuren als terracotta en lila. Ik zie opvallend veel vrouwen in lingerie op de lange banken die rondom de kamer staan opgesteld. In de hoek is een champagnebar waar twee mooie meisjes in kleine goudkleurige jurkjes champagne verkopen. Vlak voordat ik de kamer uitloop, heb ik oogcontact met een jonge vrouw, terwijl ze de hals van de vrouw naast haar kust.

Naakte dj

De trap naar boven leidt ons naar de massagekamer, een BDSM-kamer en een paar privékamers waar je los kunt gaan zonder vele ogen op je gericht te hebben. En dan is er nog een darkroom. Helemaal bovenin, in de nok van de boerderij, is een enorme open ruimte. Vanuit de dj-booth klinken sexy nummers, gedraaid door een naakte mannelijke dj. In het midden van de zaal ligt een enorm matras, verhoogd. Eromheen dansen een paar stelletjes, elkaars lijven aftastend. Het is er rustig. Nog wel, de avond is jong. ‘Dit is nog maar het begin natuurlijk,’ zegt John met een tevreden glimlach. ‘Veel plezier, Billy.’ Ik bedank hem en loop naar beneden toe, waar het jonge stel meiden van net nog zit. Ze spelen met elkaars ontblote borsten, terwijl de blonde de hals van de fles champagne tegen het kanten stringetje van de ander drukt. Ik stel me voor en vraag of ik ze een paar vragen mag stellen. Anoniem, natuurlijk. De blonde kijkt me ondeugend aan. ‘Tuurlijk mag dat. Al begonnen we er net een beetje in te komen. Hier, wil je wat?’ Ze haalt de fles champagne tussen de benen van haar vriendin vandaan. Ik laat mijn inmiddels lege glas volschenken en haal de audiorecorder uit mijn tasje. Ik druk op record. Ze zijn hier vanavond voor het eerst. Zonder hun vriendjes. Ze wilden experimenteren. De blonde vrouw spreidt de benen van de andere vrouw en wrijft tegen haar string aan. Haar blik houdt ze op mij gericht. Ik stel nog een paar vragen en voel dan dat het moment daar is om naar de achtergrond te verdwijnen. Als ik wegloop zie ik hoe de blonde vrouw langzaam het slipje van de ander uittrekt. Zelfs van een afstandje zie ik hoe nat ze is.

Verder lezen? Klik dan snel door naar de volgende pagina

Goodlife
  • Adobe Stock