Het seksfeestje: 'Veel bezette massagetafels, glimmende ingeoliede lijven en gretige handen...'

Glimmende ingeoliede lijven en gretige handen

De seksshow in het midden van de ruimte is in volle gang. Ik zie een grote mand vol seksspeeltjes en een glazen buttplug die op dat moment wordt ingebracht bij een prachtige volle vrouw. Ze zit op handen en knieën op de grond en draait verleidelijk rondjes met haar billen, terwijl ze de andere vrouw, die wijdbeens op een stoel zit, met een kleine vibrator stimuleert. Dan loop ik naar de eerste verdieping. Ik open de deur van de massagekamer. Veel bezette massagetafels, glimmende ingeoliede lijven en gretige handen in opgewonden kutjes… Ik voel een lichte kriebel in m’n buik. The heat is on. In de hoek staan twee BDSM-massagetafels. Op een ervan neemt een vrouw plaats, op handen en voeten. Haar polsen en enkels worden vastgebonden op speciale arm- en voetensteunen. De man die haar lijf vanavond de baas is, is zichtbaar opgewonden. Ik kijk toe hoe hij haar domineert. Eerst met seksspeeltjes, daarna met zijn eigen pik. Hij neemt haar hard, zij kreunt om meer. Daarna spuit hij olie rondom haar kontje. Ik zie zijn vinger naar binnen glijden… en nog een… Dan neemt hij haar anaal. Hard en grommend. Ik heb me nog nooit zo laten nemen. Erg onderdanig ben ik niet aangelegd, maar ik voel wel hoe nat m’n string is geworden. Pfff, ik denk dat ik hier even weg moet... Even de koelte opzoeken. M’n dorst lessen.

Een orgie van vrouwen

Ik loop richting de champagnebar, terwijl de beelden van net zich in mijn hoofd herhalen. Het mooie champagnemeisje buigt langzaam voorover om een nieuwe fles te pakken. Haar goudkleurige jurkje is zo kort dat ik vol zicht heb op haar blote kutje. Ik wuif mezelf wat koelte toe met een bierviltje. Dan schenkt ze me een nieuw glas champagne in. We raken aan de praat. Ze zit al langer in de industrie, maar werkt alleen op classy feesten. Niet te ordinair, wel vrouwvriendelijk. Ze tipt me de women-only-zaal. ‘Daar zal het nu wel lekker op gang zijn gekomen.’ Daar blijkt geen woord van gelogen. Voor m’n neus speelt zich een orgie van alleen maar vrouwen af. ‘Jammer dat je niet meedoet vanavond,’ hoor ik opeens in mijn oor. Een aantrekkelijke vrouw, begin dertig, gok ik, komt dicht tegen me aan staan. Haar man is er vanavond ook en staat iets verderop toe te kijken. Ze vertelt hoe opgewonden hij wordt als hij haar seks ziet hebben met andere vrouwen. En hij niet alleen… ‘Ik hou zo van vrouwenhanden op me, en in me. De seks met mijn man kan daar eigenlijk niet tegenop. Maar schrijf dat maar niet op, hoor. Ik heet Vera, trouwens. Wat vind jij lekker?’ ‘Ik vind het veel leuker om over jouw fantasieën te horen,’ zeg ik ontwijkend. ‘Hmmm,’ antwoordt ze. ‘Ik denk dat ik wel weet waar jij warm van wordt.’ Dan pakt ze mijn hand.

Verhoogde druk

Ze streelt mijn vingers, één voor één. Groene fonkelende ogen, zelfverzekerde blik. Dan voel ik nog een hand op m’n onderrug. Ik draai me om en kijk recht in de ogen van een jong meisje dat hier samen met haar veel oudere vriend op ontdekkingstocht is. ‘Ik ben Isabel, en ik zou heel graag aan je willen zitten, je billen willen voelen,’ zegt zij. Aan mijn mond ontsnapt een kreun. Ik knik, zonder na te denken. Ze trekt mijn jurkje langzaam omhoog en begint mijn billen te kneden… Mmm… Dan glijdt haar hand richting mijn string. Terwijl ze doorgaat buigt ze zich voorover. ‘Volgens mij is er iemand jaloers,’ hijgt ze in mijn oor. Als ik me omdraai, zie ik dat Vera er nog steeds staat. Ze neemt me van top tot teen in zich op. De vingers van Isabel verhogen de druk, verplaatsen zich van mijn kont naar mijn kutje. Ik smoor mijn kreun. ‘Ik wil je uitkleden en niet alleen met mijn ogen,’ hoor ik Vera’s stem. Langzaam opent ze mijn mond met haar duim. Ik bijt erop, zachtjes, terwijl de vingers van de ondeugende Isabel mijn kutje niet loslaten. Vera en ik blijven elkaar aankijken terwijl ik aan haar duim zuig. Dan pakt ze mijn nek vast en trekt me naar zich toe. We zoenen. Onze dansende tongen, de vingers van Isabel die ik bijna in me kan voelen; ik kan niet meer helder denken. Dan neemt Vera het over. Ze kneedt mijn klitje. Oh, wat ben ik nat. Vera duwt haar vinger bij me naar binnen en Isabel stort zich ondertussen op mijn billen, met haar tong. Dan haalt Vera haar vingers langzaam uit me en fluistert ze: ‘Kom, naar zolder. Wij drieën.’ We lopen de trap op, Vera en Isabel met z’n tweeën voorop, ik erachteraan. Ik heb vol zicht op hun kutjes en kontjes.

Ik wil meedoen...

Wow, wat is het hier druk geworden. En de seksuele energie zoemt door de lucht. Wat een orgie! Gladde poesjes, harde tepels, hongerige pikken en vrouwen die andere vrouwen likken terwijl ze dubbel gepenetreerd worden, sommige met beenspreiders aan hun enkels vastgebonden. Ik voel me licht in mijn hoofd. Ook ik wil meedoen… ‘Ik wist wel dat je dit kon waarderen. Kom,’ zegt Vera. Ze pakt m’n hand en samen kruipen we op een klein stukje vrij matras tussen al die heerlijke lijven in. Dan trekt ze mijn jurkje uit, terwijl ze me aan blijft kijken. ‘Ik ga je likken,’ zegt ze schor. Ik sluit mijn ogen. Wat voelt haar tong lekker… Als ik mijn ogen weer open, kijkt Isabel me ondeugend aan en begint stoute woordjes in mijn oor te fluisteren. Ik hoor maar de helft van wat ze zegt, maar wat is dit geil… hemels… Ik ben zo drijfnat. Ik ga komen, zo. Vera’s tong. Maar ik wil nog niet. Ik wil het uitstellen. Fuck, ik wil haar ook likken! ‘Nu ik,’ beveel ik en duw haar op het matras. Ik spreid haar benen. Mmm… Ondertussen is er een blonde veertiger bijgekomen. Heel langzaam laat hij zijn harde pik in Vera’s mond verdwijnen. Ze pijpt hem, gretig, dit is too much!

Dan voel ik twee warme mannenhanden achter me die mijn billen zachtjes uit elkaar trekken. Ik weet niet wie het is, maar het maakt me niet meer uit. Met zijn mond zuigt hij zachtjes aan m’n lippen en m’n klitje. Jezus, wat kan hij goed beffen. Ik kreun… Ik hou dit zo echt niet lang meer vol. ‘Ik ga een condoom omdoen, oké?’ hoor ik dan, half. En dan voel ik zijn eikel bij me binnenglijden. Hij stoot langzaam in en uit me. Wat is hij groot! Ik hou het bijna niet meer. Ik lik, kreun, streel mezelf. Als ik me omdraai, pakt hij me nog steviger beet. ‘Kom maar, schatje,’ hijgt hij, en trillend doe ik precies wat hij zegt.

Goodlife
  • Adobe Stock