Martina: 'Mijn guilty pleasure? Goede seks en daarna eten'

Het is onmogelijk om niet als een blok te vallen voor Martina Ceccato (29). De aspirant-brandweervouw uit Padua is onweerstaanbaar sexy, retegrappig én ze kan geweldig koken, al zegt ze het zelf.

Martina

In de nieuwste Playboy staan – zoals gebruikelijk – weer genoeg foto's van geweldige vrouwen. Zo ook een pictorial met keukenprinses Martina. Ben je in de buurt van het Italiaanse Verona en moet er een kat uit de boom gered worden? Dan kan het zomaar zijn dat deze Italiaanse schone je – letterlijk – uit de brand komt helpen. Al vragen we ons wel af hoeveel verkoeling een vrouw als Martina kan brengen; ze zet ons namelijk vooral ín vuur en vlam.

Hoorden we dat nu goed? Je gaat bij de brandweer? 

"Ja, binnenkort begin ik met de opleiding. Ik doe al ander vrijwilligerswerk, maar bij de brandweer lijkt me het summum."

In je geboortestreek?

"Het liefst wel. Al verhuis ik na de zomer naar Verona, een uurtje rijden verderop. Daar zijn ook branden, toch?"

Alweer Noord-Italië. Ben je zo honkvast?

"Qua wonen wel, ik woon al mijn hele leven in en rondom Padua, maar als model reis ik veel en ik voel me eigenlijk overal ter wereld op mijn gemak."

Is je leven zoals je het had voorgesteld toen je klein was?

"Ik denk dat ik mijn toekomst toen net zo zag als ik die nu zie: een leven vol reizen, mooie ervaringen en liefde. Ik ben een hopeloze romanticus."

Wat zijn je hobby's?

"Ik hou van schilderen, tekenen en lange wandelingen maken. Ik geniet ook van koken. Ik beschouw mezelf als een uitste- kende kok – mijn risotto is onovertroffen."

Hoe was je eerste ervaring met naakt poseren?

"Mijn eerste keer was met Lorenzo Lorini. Inderdaad, hij heeft de foto’s waar je nu naar kijkt ook gemaakt. Het was een heel mooie, maar ook emotionele ervaring. Mijn onervarenheid was duidelijk zichtbaar: van de honderd foto’s hebben we er maar vier of vijf bewaard. Inmiddels maak ik me niet meer druk of ik er wel goed uitzie, ik geniet er echt 100 procent van."

Wat staat bovenaan je bucketlist?

"Zoals ik al zei: brandweervrouw worden. Daarnaast de hele wereld rondreizen en mijn liefdesrelatie ten volle beleven."

Wat is je guilty pleasure?

"Eten, vooral ’s avonds. Ik ben een bodemloze put. En goede seks. Als ik eerlijk ben, is dat wat ik het liefste doe: eten nadat ik heerlijk heb gesekst. Maar is dat wel een guilty pleasure? En kun je mij dat kwalijk nemen? Jij bent net zo guilty als ik, dat weet ik zeker."

Heb jij vreemde gewoontes?

"Als je het vreemd vindt dat ik thuis naakt rondloop en met mijn handen eet, dan wel. Maar ik beschouw mezelf als heel gewoon."

Op wat voor mannen val je?

"Laat ik vooropstellen dat ik niet alléén op mannen val, maar ik heb nu wel een relatie met een leuke vent. Ik val op lange, sterke mannen die zich niet schamen voor wie ze zijn. Wilde mannen, die speels zijn en heel fysiek. Ja, ze moeten van allerlei soorten fysiek contact houden."

Hoe belangrijk is seks in een relatie?

"Seks is essentieel voor me: het moet heel vaak gedaan worden, haha, zo vaak als mogelijk. Zoals ik al zei: fysiek contact met de persoon van wie ik hou is uiterst belangrijk voor mij."

Tot slot: wat heb je met Playboy?

"Toen ik jong was, zag ik geweldige vrouwen in de Playboy en het leek me een onbereikbare wereld voor iemand als ik. Maar hier ben ik!"

Women
  • Lorenzo Lorini