Ultieme fantasie: Sex in het openbaar

Iedereen heeft wel een sexuele fantasieën, maar niet iedereen durft ze te delen. Gooi de taboes overboord, helemaal nu e...

Iedereen heeft wel een sexuele fantasieën, maar niet iedereen durft ze te delen. Gooi de taboes overboord, helemaal nu er onderzoek is gedaan naar de ultieme fantasie. We kunnen nu gewoon eerlijk zijn! Jouw spannende gedachtes delen met je partner kan bijna altijd alleen maar positief uitpakken. Wie weet wordt jouw fantasie snel werkelijkheid.

De nummer één fantasie van Nederlandse vrouwen is sex hebben in het openbaar. Spannend en sexy, want wie weet worden jullie wel betrapt. In de auto langs de weg, achterin de bioscoop of optimaal genieten van de natuur ergens in een bos. Er zijn allerlei spannende plekjes waar jij de fantasie van je meisje uit kan laten komen. De nummer twee fantasie van vrouwen is seks met meerdere personen tegelijk. Een triootje is dus binnen handbereik. Als derde dromen veel vrouwen van een erotisch rollenspel. Zij is de stoute verpleegster of jij de knappe loodgieter. Niet nadenken, gewoon doen!

Dat triootje laat niet lang meer op zich wachten, de meeste mannen dromen namelijk van sex met meerdere mensen. Sex op een openbare plek is de tweede favoriete fantasie. Sluit een deal: Jij maakt haar nummer één fantasie waar, als zij daarna meedoet aan jouw favoriete gedachte. Uiteindelijk hebben jullie beide wat af te strepen van jullie bucketlist! Voor mannen is sexen met een beroemdheid de nummer drie. Het onderzoek is gedaan door erotiekwinkel Christine le Duc, er waren 1058 deelnemers.

Wanneer je denkt dat alles nu kan en mag, wees wel voorzichtig! Een sextape maken is onder de dames het minst populair... Too bad.