Waarom wij zo van billen houden

Je hebt borstenmannen en billenmannen, je vindt één van deze rondingen gewoon meestal nét iets aantrekkelijker. Uiteraar...

Je hebt borstenmannen en billenmannen, je vindt één van deze rondingen gewoon meestal nét iets aantrekkelijker. Uiteraard is er een logische reden waarom er zoveel billenmannen zijn. En nee, dat is niet omdat billen gewoon zo lekker in de hand liggen. Er zit een hele theorie achter!

Oerinstinct

Een belangrijke reden waarom wij zo van billen houden, stamt al uit een hele lange tijd terug. Het zit in ons oerinstinct, je valt op de achterkant van een vrouw, om dezelfde redenen dat je op hun borsten, heupen en taille valt. Wanneer een vrouw volle billen, brede heupen en een smalle taille hadden, zagen de mannen dat als vruchtbaar. Nog steeds zit dat dus ergens tussen onze oren. Een dame met een volle ronde bips zien wij dus (misschien) onbewust als een potentiële vrouw die ons kind kan baren.

Intelligent

Wanneer ze een mooie volle kont heeft, schijnt ze slimmer te zijn. Wetenschappers van de University of Oxford vonden uit dat wanneer je een een flinke derrière hebt, je een teveel aan omega-3 vetten hebt. En die vetzuren zijn weer hartstikke goed voor de ontwikkeling van haar hersenen. Daarbij komt dat zij ook slimmere kinderen krijgt! In het bilvet zitten onverzadigde vetzuren die de ontwikkeling van de foetus ten goede komt.

Gelukkig

De omega-3 vetzuren waar wij het net al over hadden, die zorgen er ook voor dat je depressies voorkomt. Als je veel van die vetzuren in je lichaam hebt, ben je over het algemeen dus gelukkiger en vrolijker. Hoe groter haar billen, hoe meer omega-3 en dus een gelukkige vriendin. Ook een belangrijke reden om een vrouw leuk te vinden, natuurlijk.

Wow

Een Playmate met het lekkerste stel billen is waarschijnlijk de Braziliaanse Jessica Amaral. Haar billen zijn namelijk officieel uitgeroepen tot de mooiste van haar moederland Brazilië. Wil je haar shoot zien? Dat kan hier. De fantastische kont hieronder is van Karen Kounrouzan. Meer van Karen zien? Klik dan hier!