Crosley Revolution Turntable: plaatjes draaien to go

Vinyl is weer helemaal hot and happening. En zo’n grote platenspeler in je huis staat wel heel stylish, maar echt prakti...

Vinyl is weer helemaal hot and happening. En zo’n grote platenspeler in je huis staat wel heel stylish, maar echt praktisch is het niet. Deze turntable van Crosley is dat dan weer wel. De Revolution Turntable kun je overal met je mee naar toe nemen. Move over Spotify, wij gaan nieuwerwets aan de vinyl!

/ Moderne vintage

De platenspeler draait op een usb-aansluiting of vier AA-batterijen (gebruik je die ook weer eens). Als je hem aan je pc hangt, kun je de muziek rippen. Met een bescheiden afmeting (28 x 10 x 7,6 cm) en een gewicht van nog geen kilo, neem je hem overal gemakkelijk mee. De platenspeler is voorzien van een NP6 naald en je krijgt er een setje in-ear oordopjes bij. Deze zitten handig opgeborgen in een compartiment onder de speler. Je moet alleen wel een speaker (of de dopjes) aansluiten om er geluid uit te krijgen.

[video_ad]

Bang dat de Revolution Turntable niet bij jouw interieur past? Geen nood, hij is verkrijgbaar in het rood, blauw, groen, oranje en turkoois. Voor € 70,- mag je ’m hebben. Nu nog bedenken waar je hem het eerst mee naar toe zal nemen. En welk plaatje draai je als eerst?