Word jij de nieuwe buurman van Johnny Depp?

Je leest het goed. Wil jij jezelf de buurman noemen van mr. Pirate of the Caribbean himself? Het enige wat je daarvoor n...

Je leest het goed. Wil jij jezelf de buurman noemen van mr. Pirate of the Caribbean himself? Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een vliegtuig en een boot om naar je privé eiland te reizen. En geld, natuurlijk. Heel veel geld.

Het idyllische eiland Halls Pond Cay staat te koop voor een schamele 62 miljoen dollar, omgerekend ruim 56,5 miljoen euro: een koopje. Het eiland ligt middenin de exclusieve Exumas Island-ketting op nog geen 100 kilometer van Nassau, de hoofdstad van de Bahama’s. Direct naast ernaast vind je Little Halls Pond Cay, waar je op een zonnige dag (en daar zijn er nogal wat van in die regio) een rum drinkende Captain Jack Sparrow tegen kunt komen.

/ Parel van de Caraïben

Natuurlijk heeft het eiland je nog veel meer te bieden. 186 hectare aan tropische zonneschijn, bijvoorbeeld. Vergeet het hutje op de hei, dit is de perfecte spot om er écht even tussenuit te gaan. Met twaalf maagdelijk witte stranden en ongerepte natuur is deze ruwe diamant in staat om de parel van de Caraïben te worden. Het is allemaal aan jou. Helikopterplatform? Startbaan voor je privéjet? Of toch een luxe haven voor een van je jachten? Het enige wat je tegenhoudt, is je eigen fantasie (oké, en je bankrekening).

[video_ad]

Volgende week woensdag is er weer een trekking van de Staatsloterij en als je nou veel geluk hebt, kun je via het Duitse Vladi Private Islands een bod doen op Halls Pond Cay. Voor je het weet zit je op het witte strand met een fles rum in je hand als de volgende Pirate of the Caribbean.

[gallery type="rectangular" size="full" ids="138211,138207,138209"]