Whisky By-X and by Playmate Joy

Hou jij van een glas goede whisky en ben je in voor iets unieks? Dan heeft By-X precies de fles waar je naar op zoek ben...

Hou jij van een glas goede whisky en ben je in voor iets unieks? Dan heeft By-X precies de fles waar je naar op zoek bent. Premium whisky, met een hint van onze eigen Playmate Joy!

Whisky By-X is een 12 jaar oude premium blend die naast een diamant- en goudfiltratie ook een body blend heeft ondergaan met twee heel speciale vrouwen: Tori Black en Joy van Velsen. En ja, body blending is precies wat je denkt dat het is.

/ Body blending

‘Niet alleen de kwaliteit van de whisky zorgt ervoor dat je hart sneller klopt, maar ook het idee dat diezelfde whisky het lichaam van de vrouw van je dromen heeft aangeraakt, zal je sprakeloos maken,’ zeggen de makers over de whisky. Het idee van de drank is ontstaan op een bierviltje in een Nederlandse kroeg en bestormt nu de wereldwijde markt. Door de unieke blend en filtratie krijgt de whisky een rijke smaak en straalt het pure luxe uit. Ben je benieuwd hoe een variant zou smaken met de essentie van jouw droomvrouw? Je kunt stemmen op het volgende model voor Whisky by-X op hun Facebookpagina.

/ Gefilterd met luxe

De in Schotland gedistilleerde whisky is gefilterd met diamanten, wat puurheid eraan geeft en een air van ongelofelijke luxe. Zo’n zelfde filtratieproces heeft het ook ondergaan met 24-karaats goud. Sinds de oudheid wordt het edelmetaal al gebruikt om speciale dranken mee te filteren en het geeft nog een extra dimensie luxe en genot aan de Scotch.

Tel alles bij elkaar op en je krijgt een exquise en intense whisky. En daar is de prijs dan natuurlijk ook naar: je betaalt €124,95 voor een fles van 70 cl. Maar aan de andere kant, veel unieker kan een whisky ook niet worden.