7 keer: babes tussen de lakens

Niets is lekkerder dan je dag doorbrengen in bed met dit kille weer. Met deze 7 babes tussen de lakens kom je de laatste...

Niets is lekkerder dan je dag doorbrengen in bed met dit kille weer. Met deze 7 babes tussen de lakens kom je de laatste uurtjes van deze dag door. Sit back, relax and enjoy!

/Shelby Chesnes

Heel natuurlijk, met haar zachte bruine haren en bruine ogen. Ze heeft nooit gedacht dat ze voor Playboy zou poseren. Tijdens de shoot vroeg ze of de airconditioner omhoog kon, "I like my nipples to look good". Benieuwd?

/Jessica Ann

Ben je zelfverzekerd, weet je hoe je voor een vrouw moet zorgen én heb je een gespierd lichaam? Bereid je dan voor op bedtime fun met Jessica, want hier valt ze voor. Zo niet, dan kan je heerlijk wegdromen van haar foto's.

/Brandi Alexander

Brandi blijft graag een dagje in bed om te relaxen. Ze houdt ervan om op de bank te hangen en een goed gesprek te voeren. Bekijk haar romantische shoot.

/Isidora Ivancevic 

Deze Servische blondine is een fantastische atleet en een groot deel van haar tijd brengt ze door in de ring. Je bent in goede handen bij Isidora.

/Meghan Leopard

Deze dame is gelijk te herkennen aan haar luipaard-print tattoo op haar heup. Ze is sterk en onafhankelijk en ze heeft geen man nodig om gelukkig te zijn. Meghan is een plezier om naar te kijken en dat bewijst ze op haar foto's.

/Roberta Berti

De roodharige Roberta nodigt ons uit om haar te vergezellen in bed. Ze is trots op haar lichaam en heeft een goed gevoel voor humor. Hoe zou ze eruit zien zonder korset?

/Shauna Sand

Shauna wist altijd al wat ze wilde. Op 18-jarige leeftijd reisde ze naar Frankrijk waar ze haar diploma haalde voor International Business Management. Shauna heeft zich in mei 1996 laten fotograferen door Playboy. Haar foto's zijn gelukkig bewaard gebleven.