Zeven soorten sex voor de winter

Sex in de buitenlucht was spannend deze zomer, maar de winter komt er weer aan en dat betekent KOU! Voorkom de winterdip...

Sex in de buitenlucht was spannend deze zomer, maar de winter komt er weer aan en dat betekent KOU! Voorkom de winterdip met deze zeven soorten sex.

/Voor de openhaard

Heb je een openhaard thuis? Extra bonus. Het is cliché maar toch vinden we het heerlijk om haar voor de warme openhaard voorzichtig uit te kleden.

/Netflix of filmpje

Rond 5 uur begint het al donker te worden en de bank wordt ineens heel aantrekkelijk. Vooral als het vies regent, is dit het perfecte moment om samen een filmpje of serie te kijken. Als jullie zijn opgewarmd kan de sexy-time beginnen.

/Op het vloerkleed met kaarsen

Is de bank iets te krap? Maak het dan extra romantisch door kaarsen aan te steken naast het vloerkleed. Schuif de salontafel een stuk opzij en vergeet niet gebruik te maken van die grote ruimte!

/In de keuken

Wat ziet ze er sexy uit als ze aan het koken is. Ze heeft vast wel even tijd. Bovendien is het in de keuken ook warmer door het eten.

/Stomend bubbelbad

Hebben jullie moeite met elkaar opwarmen? Dan is een stomende badkamer de ideale plek. Voordeel: de kleren MOETEN uit. En als je een durver bent, is de sauna buitenshuis ook de ideale plek voor in de winter.

/Gewoon in bed

De slaapkamer is en blijft dé plek om sex in te hebben. Zorg ervoor dat de massageolie al klaar staat en dat de dunne zomerlakens zijn vervangen door schone satijnen lakens.

/Met de kleding nog aan

Als elkaar opwarmen echt niet lukt, dan zit er niets anders op dan de kleding aanhouden. Het positieve hieraan is dat het overal en altijd kan en ze hoeft haar koude voeten niet tegen jouw lichaam aan te houden.