Hilarisch: I, Beckham the movie

De Zweedse modegigant H&M heeft zich in haar nieuwe samenwerking met stervoetballer David Beckham van haar grappigste ka...

De Zweedse modegigant H&M heeft zich in haar nieuwe samenwerking met stervoetballer David Beckham van haar grappigste kant laten zien. In de commercial voor de kledinglijn wordt Beckham achtervolgd door komiek Kevin Hart terwijl hij een poging doet om zijn nieuwe lijn aan te prijzen.

[video_ad]

/ Preview

Hart brengt het woord stalker naar een nieuw niveau en steekt de draak met Beckham. Wij vinden het prachtig dat de voetballer zo de spot met zichzelf en zijn Engelse maniertjes laat drijven.

https://www.youtube.com/watch?v=4bAVPWf5t94

Dit was alleen nog maar de preview van het spotje, bekijk de hele commercial (die bijna 7 minuten lang hilarisch is) hier.

/ Collectie

Buiten de capriolen van Kevin Hart, is er natuurlijk ook een mooie nieuwe collectie te bewonderen in het spotje. Het is een lijn met essentiële stukken voor je garderobe waar de Playboy man zeker inspiratie uit kan halen. Nu je hier toch bent, kijk vooral even mee!

 

Beckham kan dus naast een balletje trappen, acteren, mooie vrouwen versieren (laten we eerlijk zijn, Posh Spice is echt een goede vangst) en acteren dus ook nog grappig zijn! Go David!