Model Monday: Xenia Deli

Wie is Xenia Deli? We horen het je vragen. Klopt, ze past niet direct in het rijtje model-turned-celebirty's die voorgaa...

Wie is Xenia Deli? We horen het je vragen. Klopt, ze past niet direct in het rijtje model-turned-celebirty's die voorgaande weken de Model Monday sierden. Deze dame komt uit Moldavië en we kunnen haar kennen uit de video van "What Do You Mean" van 's werelds nummer één enfant terrible Justin Bieber (Waar ze overigens in lingerie door Biebs verleid wordt). Maar bekend of niet, ze is immens sexy. Klaar om kennis te maken met Xenia?

https://www.youtube.com/watch?v=9x-S5G5qhZk

Deze dame heeft met de quote: 'Ik voel me fijner in lingerie of badkleding', wel een plekje in Playboy's Model Monday verdiend! Daarbij is haar Instagram-account zo pikant, dat kiezen moeilijk is!

/Instagram

Wil je meer sappige foto's van Xenia? Kijk dan eens op haar Instagram! Ben je toch meer van het bewegend beeld, kun je altijd nog overwegen om de clip van Justin Bieber te kijken. Maar daar moet je dan wel weer het gejengel van het popsterretje voor doorstaan.De roddel dat Xenia een relatie heeft met Justin wordt overigens door haarzelf ontkracht. Ze is op zoek naar een man met een "normaal" leven. Dus heren, grijp je kans!