Veerle Vlemmix deelt sexy foto die onze nieuwste Playboy nét niet haalde

Een exclusieve foto voor de liefhebbers!

foto

Temptation Island's Veerle Vlemmix staat momenteel op de cover van de nieuwste Playboy. Voor ons mooie blad schoot ze prachtige beelden die we allemaal hebben kunnen aanschouwen, maar helaas halen niet alle foto’s de pagina's van ons beroemde magazine. Daarom besloot Veerle een van die foto’s die Playboy niet haalde te delen op haar Instagram. Exclusieve beelden, dus!

Badpakfoto

“Een van de fantastische foto’s van @Renedehaanfoto voor @Playboy”, begint Veerle haar bericht op Instagram. Daarbij deelt ze een prachtige foto waarop te zien is dat ze uit het zwembad stapt in een wit stringbadpak. “Deze foto haalde het magazine niet – te veel kleding haha.”

Een shoot in de Playboy

In de nieuwste Playboy laat Veerle tijdens de prachtige, zomerse shoot niets aan de verbeelding over. Maar waarom wilde ze eigenlijk in ons mooie blad staan? “Playboy staat voor mij voor vrijheid”, deelde ze daarover in het bijgevoegde interview. “Playboy bestaat al heel lang en ik ben altijd getriggerd geweest door het verhaal van de bunnies en de erotiek die het merk representeert, zonder dat het ordinair wordt. Het is een hele eer om nu Playmate te zijn.”

Daarnaast hint de nieuwe Playmate erop dat er binnenkort meer foto's op haar Instagram te zien zijn; de caption eindigt met een cryptische 'more to come...' Wij kunnen niet wachten, Veerle!

Women
  • Grazia
  • Rene de Haan