De beste Halloween-feestjes van dit weekend

Wil jij net als Hugh en de Bunny's Halloween vieren? Maar heb je nog geen idee waar je dit weekend heen moet? Niet getre...

Wil jij net als Hugh en de Bunny's Halloween vieren? Maar heb je nog geen idee waar je dit weekend heen moet? Niet getreurd, Playboy zet de leukste Halloweenfeestjes van dit weekend voor je op een rij!

[video_ad]

/Amsterdam Halloween Festival

Het Amsterdam Halloween festival bestaat uit verschillende feestjes in de hoofdstad. Het festival duurt van 29 oktober tot 1 november, je kunt dus nog lekker het hele weekend door in je favoriete scary kostuum. Het Monster Bash feest op 31 oktober is het grootste feest dat georganiseerd wordt.

Kaartjes zijn te koop via halloweenamsterdam.com

/Immortal Fame Parade Amsterdam

Wil je toch over straat in je Halloween kostuum, dan is deze processie misschien wat voor jou. De stoet begint op het Rokin en loopt naar de Westergasfabriek, waar het dak eraf gaat in een monsterlijk feestje. Het thema van dit jaar is onsterfelijke roem. Meelopen in de parade is gratis, het enige wat je moet doen, is je aanmelden via Facebook. Oh, en doe je best op je kostuum, want de 25 engste kostuums maken kans op de titel Engerd van het jaar 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=BmV-UQ1UV2Q

Voor de afterparty in de Westergas heb je wel een kaartje nodig. Die koop je hier

/Pathé Halloween Horror Show

Heb je meer zin in een eng filmpje met Halloween, heeft Pathé precies wat je nodig hebt. In de nacht van zaterdag op zondag zenden ze maarliefst 480 minuten aan Halloween films uit, achter elkaar. Ze beginnen om exact 00.00 uur en gaan door tot in de vroege uurtjes. De Halloween Horror Show is te zien in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Tilburg.

Kaarten zijn te koop op de website van Pathé

/Walibi Fright Nights

Waarschijnlijk het bekendste Halloween event van Nederland, de Walibi Fright Nights. Ook dit jaar staat het attractiepark elk weekend van oktober in het thema van Halloween. Goed getrainde Scare Actors jagen je de stuipen op het lijf in Scare Zones door het hele park. Daarnaast kun je tickets kopen voor de zogenaamde Haunted Houses, waar je nog eens extra aan het schrikken gemaakt wordt.

https://www.youtube.com/watch?v=AMYRjM9rTtU

Kaartjes voor de Fright Nights zijn alleen online te koop en niet aan de kassa's van het park.

/Trick or Treat

Ben je niet zo in voor een enorm feest, kun je natuurlijk ook altijd nog verkleed langs de deuren gaan, of enge grapjes uithalen met je vrienden of pompoensoep eten met je oma!