Kruip in de huid van een swinger: 'mijn lichaam hunkert naar deze stoute man'

Elke maand in Playboy: de belevenissen van seksjournaliste Billy. Deze keer kruipt Billy in de huid van een swinger: 'met twee zijden sjaaltjes maakt hij mijn polsen aan weerszijden van de love swing vast'

swinger

Dit is aflevering 2 van de serie van Billy de seksjournaliste, die we publiceren in samenwerking met erotisch platform Rouze. Playboy-lezers mogen 14 dagen gratis lezen en luisteren bij Rouze. Ga naar rouze.me/playboy en vul bij de couponcode playboy in.

Op naar mijn volgende opdracht: ‘Kruip in de huid van een swinger.’ Ik vind het spannend: vanavond is de setting totaal anders dan mijn vorige feestje. De locatie is bij mensen thuis. Superintiem. Dan zoemt mijn telefoon en lees ik het daadwerkelijk beslissende bericht van de dag: ‘Zin in een drankje vanavond?’ Het is Jim, de ervaren swinger die me vorige maand op het feestje op de boerderij goed heeft verwend. ‘Als je daarna met me meegaat naar een feestje waar ik voor mijn werk moet zijn, zeg ik “ja”,’ app ik terug. ‘Oeh la la, Billy... Retorische vraag. Zie je daar xx.’

Na twee rondes Pornstar Martini’s in de bar met Jim bestelt hij een taxi voor ons. "Kom," zegt hij schor, "we gaan naar je feestje." Hij legt een briefje van 100 euro neer en pakt mijn hand. Mijn lippen tintelen. Mijn lijf hunkert naar deze stoute man. Ik wil meer. We komen aan in een enorm appartement in hartje Amsterdam. De gastvrouw begroet ons en gaat ons voor naar de open keuken. Op een keukeneiland met marmeren blad staat een enorme hoeveelheid drank uitgestald. "Neem lekker waar je zin in hebt," zegt ze. "Gin-Tonic, Moscow Mule... Deze whisky is ook heerlijk. En in de koelkast staat bier, Chablis en champagne. Doe alsof je thuis bent." Ze geeft me een veelzeggende knipoog voordat ze terug de woonkamer in loopt. "Wat is het hier mooi," zeg ik tegen Jim, terwijl ik een slok van mijn GT neem. "Wacht maar tot je boven hebt gezien," zegt een jongen die zojuist de keuken in is gelopen. Hij trekt de koelkast open en pakt een fles champagne. "Dakterras met eersteklas uitzicht over Amsterdam én een jacuzzi. Ik heb ’m een uurtje geleden aangezet, hij zal inmiddels wel goed op temperatuur zijn. Hi, ik ben Jorn." "Ik ben Billy," antwoord ik. "Hi Billy. En…?" "Jim." "Hey. Leuk jullie te ontmoeten. Zie ik jullie zo?" Zonder op onze bevestiging te wachten, loopt hij weg. Ik kijk hem na. Wow, wat een leuke gast. Ik voel een tinteling door me heen trekken.

"Kom." Jim pakt mijn hand en leidt me naar de bank. Ik laat me achterover zakken. Een stelletje naast ons zoent ongestoord verder. "Zo terug, ik moet even plassen," zeg ik zacht. ‘De wc was boven, toch?" Als ik opsta voel ik pas dat ik al een beetje aangeschoten ben. Terwijl ik de koele trapleuning stevig vastklem, zie ik hoe Jim zich tot het zoenende stelletje naast ons op de bank wendt en hen iets toefluistert. Als ik de trap weer terug naar beneden wil nemen, bots ik tegen Jorn op. Met een stoute twinkeling in zijn ogen vraagt hij of ik het dakterras al gezien heb. Hij gaat me voor. We lopen door een prachtige slaapkamer, met een badkamer en suite, naar een enorme glazen schuifpui. Die opent de weg naar het terras. Wauw... Amsterdam by night. "Mooi, hè. Vanuit de jacuzzi is het helemáál te gek. Als je wilt kun je je in de badkamer omkleden. Er liggen handdoeken. Ik ga er alvast in," zegt Jorn.

In de jacuzzi

"Ogen dicht," zeg ik als ik weer voor de jacuzzi sta. Ik laat de handdoek op de grond vallen, maar Jorn blijft me aankijken. Zijn ogen glijden over mijn lichaam, mijn blote borsten, de afdruk van mijn kutje door de dunne stof van mijn string. Wat een boefje. Ik laat me in het warme water zakken. Mmm, wat voelt dit lekker. De dikke schuimlaag bedekt mijn borsten. Ik schat Jorn eind twintig. Leuke kop. Komt ook door die kuiltjes in zijn wangen. Plagerig gooit hij wat schuim naar me toe. "Kom je hier vaker?" vraag ik hem. "Soms," zegt hij. "Al is het alleen maar voor het uitzicht. Maar eh, dit uitzicht mag er ook wel zijn." Hij kijkt me ondeugend aan en schuift iets dichterbij. Ik voel hoe zijn been het mijne raakt. Ik kan aan zijn ogen en ademhaling aflezen dat hij opgewonden is. Dan laat ik, heel langzaam, mijn hand op zijn bovenbeen rusten. Zou hij iets aan hebben? Oh... Wow... Nee... Wat is hij hard. Voorzichtig laat ik mijn hand over zijn pik glijden. Hij kreunt. "Wordt het geen tijd dat jij je ook verder uitkleedt?" Hij hijgt. Ik til mijn bekken omhoog. Teasend trek ik mijn string uit.

Mmm, het warme water tegen mijn vulva voelt heerlijk. Dan pak ik zijn hand. Leidt hem naar mijn warmste plekje. Voorzichtig begint hij me te strelen. "Mag ik verder gaan?" vraagt hij. Ik knik. Ik voel me licht in m’n hoofd als zijn vingers bij me naar binnen glijden. Met zijn duim masseert hij ondertussen mijn clitje. Niet te hard, niet te zacht. Mmm, hij weet wat hij doet. Ik schok onder zijn aanraking. Ik zou hem wel in me willen voelen. Meteen dwalen mijn gedachten af naar Jim – die zou ik ook wel in me willen voelen... Als je het over de duivel hebt. Jim komt langzaam onze kant opgelopen, samen met de vrouw die naast ons op de bank zat te zoenen. Ze is al helemaal naakt. Jorn blijft me vingeren. Een kreun ontsnapt aan mijn mond. "Stoute Billy," zegt Jim terwijl hij me aankijkt. "Ik kan jou ook geen moment alleen laten. Hoe nat heeft hij je al gemaakt?" In een snelle beweging laat hij zijn middelvinger bij me naar binnen glijden. "Heel nat, zo te voelen." Terwijl hij me vingert, zie ik hoe Jorn naar ons kijkt. "Wil je dat-ie meedoet?" vraagt Jim schor. "Ja hè? Vooruit. Heel even dan. Maar daarna wil ik je voor mezelf, mevrouw de journaliste."

Jorn schuift tegen me aan. Hij pakt mijn borsten. Speelt zachtjes met mijn harde tepels. Hij likt het schuim van mijn borsten, terwijl Jims vingers in en uit me glijden. Dan voel ik hoe Jorns handen het van hem overnemen. Zijn aanraking is zachter, maar net zo heerlijk. Jim kijkt toe, zijn mooie mond een beetje open. Vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe de naakte vrouw hem aan het aftrekken is. Dan pakt Jim voorzichtig mijn kin vast en draait mijn gezicht naar hem toe. "Kom, we gaan." Ik hou van zijn bazigheid. Jim slaat een handdoek om me heen, veegt teder het schuim van mijn lijf. De vrouw die net Jim nog aan het aftrekken was, is inmiddels bij Jorn op schoot gekropen.

In de love swing

Voor ik het weet staan we in een schemerige kamer. Het ruikt er heerlijk, overal branden luxe geurkaarsen. Uit de speakers klinkt een zwoele vrouwenstem met een opzwepende beat eronder. En… er hangt een love swing. Ik laat de handdoek van mijn lichaam glijden, zoen Jim wild en gretig, terwijl ik de knoopjes van zijn jeans losmaak. Hij is stijf nog groter dan in mijn herinnering. Ik leg mijn hand op zijn kloppende geslacht, terwijl hij zijn shirt over zijn hoofd trekt. Dan tilt hij me op en zet me in de love swing. De zijden bekleding voelt heerlijk zacht en koel tegen mijn blote, hete huid. Ik trek mijn knieën op, kantel mijn bekken een beetje. "Fuck, Billy…’ Met zijn mond half open kijkt Jim naar mijn opengesperde kutje. Langzaam trekt hij zijn boxer uit. Zijn blik, zijn niet-aanraken, het maakt me zo geil… "Ik ga je vastbinden,’" zegt hij schor. "Oké?" Ik knik, ademloos.

Met twee zijden sjaaltjes maakt hij mijn polsen aan weerszijden van de love swing vast. Ik kan niets meer, alleen maar verlangen naar hoe hij me straks gaat opvullen. Ik voel de elektriciteit in mijn kutje opbouwen. Jim ziet er heerlijk beheerst uit. Dan geeft hij de schommel een zachte duw. Ik dein heen en weer. Ik kan alleen maar naar zijn pik kijken, elke deining, elk schokje brengt me dieper in het verlangen. Hij maakt me gek. Als ik denk dat ik het echt niet meer volhoud, voel ik zijn eikel bij me binnendringen. Heel even houdt hij de swing stil, neukt me alleen met het topje van zijn lul en duwt me weer van zich af. Zijn pik in me... uit me... in me... uit me... Hij stoot langzaam en dan steeds een beetje dieper. Mijn handen zitten nog steeds vastgebonden. Ik kan me niet meer inhouden, kreun steeds harder. Dan houdt hij de schommel weer stil en duwt zich diep in me, trekt mijn bekken naar zich toe, vult me helemaal op. Fuck, wat is dit geil. Ik voel dat ik zo ga komen… Dat ik… Met mijn eigen vocht masseert Jim nu zacht mijn clitje. Ik… ahhh… voel hoe het orgasme door mijn lijf dendert.

Jim houdt me stevig vast en laat zich dan uit me glijden. "Ik laat je nog even zo zitten, ok.? Dit uitzicht bevalt me wel."

Goodlife
  • Rouze
  • Adobe Stock