Zes vreemde dingen waarvan je een orgasme kan krijgen

Mensen heb je in alle soorten en maten. En al die soorten, komen met vreemde tikjes. Het is allang niet meer wereldvreem...

Mensen heb je in alle soorten en maten. En al die soorten, komen met vreemde tikjes. Het is allang niet meer wereldvreemd dat een man opgewonden raakt van hun vrouw in uniform, of graag aan voetjes snuffelt. Een vreemde eend in de bijt ben je misschien pas als je je kunt vinden in de volgende situaties:

No pain, no gain De sportschool lijkt soms wel een catwalk voor fitnessliefhebbers. Nietsverhullende hemdjes en korte broekjes zwepen hier dagelijks de temperatuur op. Niet gek dat veel vrouwen hier dus een orgasme beleven. Tijdens yoga, fietsen, gewichtheffen of hardlopen bijvoorbeeld.

Als je (haar) maar goed zitEen mooi kapsel doet goed, je zit lekkerder in je vel en dit straal je uit. Er zijn echter ook mensen die genieten van het moment suprême en al een hoogtepunt beleven wanneer de vers geknipte lokken in hun schoot vallen. Orgasmes door fluisteren, het knisperen van papiertjes of het geluid van een knippende kappersschaar komt vaak voor als je overgevoelig bent voor geluiden. Ook wel ASMR genoemd: Autonomous Sensory Meridian Response.

Hand voor je mondGapen in het openbaar wordt vaak gezien als iets ongepast, het kan een nogal ongeïnteresseerde indruk geven. Toch werkt het stressontlastend en dat blijkt al helemaal uit het feit dat mensen hierdoor ook klaar kunnen komen.

Hoera, het is een...Orgasme! Veel vrouwen komen tijdens het zetten van hun nakomeling klaar. Pijn, blijdschap en opluchting zijn hiervan de aanleiding. Misschien dat daarom alle vrouwen zeggen dat het alle pijn waard was.

Eerst denken, dan doenEr zijn mensen die klaar kunnen komen door simpelweg aan een orgasme te denken. Scheelt een hoop inspanning óf een saaie one-night-stand.

ProdentsmileJazeker, er zijn mensen die een orgasme krijgen van een tandenborstel die over hun tanden glijdt. De kans op gaatjes wordt hierdoor wel aanzienlijk kleiner. Tandarts blij, jij blij.

En? Kun jij je vinden in deze genotsituaties?