5 unieke James Bond-items uit Spectre die van jou kunnen zijn

Vanaf 16 februari gaan er bij veilinghuis Christie's in Londen unieke items van James Bond uit de Bondfilm Spectre onder...

Vanaf 16 februari gaan er bij veilinghuis Christie's in Londen unieke items van James Bond uit de Bondfilm Spectre onder de hamer. Van de 24 items die geveild worden, worden er veertien via internet geveild. De tien topstukken (waaronder de Aston Martin) worden in het veilinghuis zelf geveild op 18 februari.

De veiling is alleen voor genodigden. Maar mocht je nou geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld het horloge van 007, bieden kan ook via internet en telefoon!

Lees ook: 8 kledingtips van James Bond's kostuumdesigner

De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel. We hebben de 5 coolste items voor je op een rij gezet.

Aston Martin DB10

Verreweg het meest gewilde item dat geveild gaat worden: de enige Aston Martin DB10 die aan een particulier verkocht gaat worden. De auto moet tussen de 1,3 en 2 miljoen euro opbrengen.

Omega Seamaster 300

Dit klokje is constant door Daniel Craig gedragen op de set van Spectre. Moet tussen de 20.000 en 26.000 euro op gaan brengen.

[gallery columns="2" size="large" ids="153223,153225"]

Laptop

De laptop die door Q (gespeeld door Ben Whishshaw) gebruikt werd in de film. Of de laptop het echt doet? Geen idee... Wel gaat hij je tussen de 5.200 en de 8.000 euro kosten. Dat is nog niet eens zo heel veel duurder dan een redelijke MacBook.

Manchetknopen

De manchetknopen, gegraveerd met de letters JB, zijn gedragen door Daniel Craig tijdens de openingsscène van de film. Ze worden geleverd in een luxe box met een door Daniel gesigneerde Blu-Ray. De doos moet tussen de 4.000 en de 6.500 euro opbrengen.

Tom Ford Snowdon zonnebril

Nog een accessoire uit de kast van Daniel Craig. Een Snowdon zonnebril van Tom Ford, gedragen in de film, zal voor 5.200 tot 8.000 euro over de toonbank gaan.