Van borst tot ballen: zo willen vrouwen dat jij je scheert

Steeds meer vrouwen willen dat hun moderne man er goed getrimd uitziet. Kleine moeite, en voor de vrou...

Steeds meer vrouwen willen dat hun moderne man er goed getrimd uitziet. Kleine moeite, en voor de vrouw een groot genot. Waar je je haar precies te lijf moet gaan, zie je in dit handige overzicht. Juist, gemaakt door vrouwen. Doe er je voordeel mee

Borst

Volgens een grote meerderheid van de vrouwen onder de veertig mag het hele vachtje eraf. Een gladgeschoren borst scoort. Een borstkas met netjes bijgehouden haren zal je trouwens ook geen protestmars opleveren. Zolang het er maar niet te? verwilderd of te? gelikt uitziet, snap je?

Oksels

Ben je een oermens of woon je in een hippiegemeenschap, dan kunnen we je plukken okselhaar misschien nog door de vingers zien, maar veel vrouwen zitten hier echt niet op te wachten. Netjes trimmen die handel. Maar nooit gladder dan de oksels van je vriendin.

Benen

Tenzij je van plan bent om mee te rijden in de Tour de France of naast Michael Phelps in het zwembad ligt, hoeft er volgens de dames niet zoveel te gebeuren aan je beenhaar. Lekker laten zitten dus.

Rug

Heb je onder je overhemd een trui van je eigen gorillahaar zitten? Tijd voor een enkeltje naar de dichtstbijzijnde waxsalon. Dat is echt geen schande.

Billen

Er zijn mensen die zich vrijwillig hete wax tussen de billen laten gieten om de weelderige haargroei maar weg te krijgen. Behoor jij niet tot die groep? Geen paniek, dat is oke?.We hoeven niet allemaal babybilletjes te hebben in bed.

Geslachtsdelen

Helemaal glad hoeft niet, maar het heeft wel zo zijn voordelen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat vrouwen je grote vriend no?g groter vinden lijken als alles eromheen kaal (of tenminste goed getrimd) is.

Schermafbeelding 2016-02-24 om 11.50.17