Je eigen kop op een LEGO-pop met Funky 3D Faces

Wil je je kop eens op een originele manier laten vereeuwigen in plaats van die ouderwetse pasfoto’s? Funky 3D Faces zorg...

Wil je je kop eens op een originele manier laten vereeuwigen in plaats van die ouderwetse pasfoto’s? Funky 3D Faces zorgt ervoor dat je jezelf om kan laten dopen tot LEGO-poppetje. 

Voor diehard LEGO-fans komt de dienst van Funky 3D Faces als een geschenk uit de hemel. Ook jij slaat met het grootste gemak je slag en kunt in een handomdraai een miniatuurversie van jezelf op je bureau hebben staan.

 

Lees ook: Een Mini Cooper van LEGO

Hoe dan? Hoe dan? Hoe dan? Kalmeer, dat gaan we je nu uitleggen. Ga naar de website van Funky 3D Faces en selecteer je haarkleur, -dracht en reken online af. Vervolgens ontvang je een mailtje van de website waarin de fotorichtlijnen staan, zodat jij twee geschikte pasfoto’s van jezelf toe kunt sturen.

De online dienst doet de rest. Dat wil zeggen: ze maken met behulp van speciale printers en zandsteen een 3d-afdruk van je hoofd (net echt!).

Gat in je hoofd

Aan de onderkant van het losse hoofd dat je uiteindelijk krijgt toegestuurd (houd rekening met een week of vier), zit een gat. Lijkt luguber, maar is hartstikke handig. Dit gat is namelijk precies groot genoeg om je hoofd op een lichaam naar keuze te zetten, want (beetje gierig van hen, maar goed) een LEGO-lichaampje zul je van je neefje moeten jatten en krijg je er niet bij.

Voordeel is wel dat je helemaal zelf kunt bepalen of je met je kop op Darth Vader zit of toch liever voor Batman gaat. Je hoofd in LEGO-miniatuurvorm kost je 27,47 euro, maar hé, dit is toch veel beter dan een supersuffe pasfoto?