Op dit superjacht van de toekomst stal je al je dikke wagens uit

De Nederlandse jachtbouwers en ontwerpers van Sea Level, hebben hun creativiteit aan het werk gezet en tekenden het jach...

De Nederlandse jachtbouwers en ontwerpers van Sea Level, hebben hun creativiteit aan het werk gezet en tekenden het jacht van de toekomst. Het resultaat is de CF8 Future Concept Yacht.

Het nieuwe jacht, dat zo'n 80 meter lang moet worden is geïnspireerd op het gebouw van Louwman Exclusives, je weet wel dat glazen gebouw langs de A2 tussen Utrecht en Amsterdam met al die dikke bolides achter de ramen. Je kunt namelijk je eigen autocollectie uitstallen, gewoon terwijl je rondjes vaart over een paradijselijke zee.

Lees ook: Een jaar in de ruimte: De mooiste foto's

Dat rondjes varen is dan ook verre van saai. Aan boord vind je naast je persoonlijke automuseum namelijk ook een gigantisch zwembad, een zonnedek met, je raadt het al, nóg een zwembad en een heli-pad. Het ontwerp is gemaakt om communities bij elkaar te brengen. Het 80-meter lange schip moest dus genoeg ruimte hebben voor een hele familie.

Om je een beter idee te geven van wat het jacht allemaal te bieden heeft maakten de mannen van Sea Level ook even een plattegrondje van hun nieuwe geesteskindje. Dat is aardig toeven!

De ontwerpers noemen de CF8 een Brainwave, een concept dat in elk geval te mooi is om niet uit te werken. Of het jacht dus daadwerkelijk gemaakt gaat worden is iets waar we vraagtekens bij zetten. Maar voor nu, vinden wij het een mooi idee!