Wakker worden met: Sylvie Meis

Het is prettiger wakker worden naast een vrouw dan in een leeg bed, daar zal iedere man het over eens zijn. En als je he...

Het is prettiger wakker worden naast een vrouw dan in een leeg bed, daar zal iedere man het over eens zijn. En als je het dan toch voor het uitkiezen hebt… Juist, dan doe je het direct ook goed.

Vandaag de eer aan Sylvie Meis. Je kunt over de ex van Rafeal van der Vaart en nog een aantal andere miljonairs zeggen wat ze wil, de 38-jarige (!) presentatrice is nog steeds in topvorm. Letterlijk in topvorm, welteverstaan.

Lees ook: Wakker worden met: Sahara Ray

Er is weer een nieuwe Hunkemöller-collectie van haar uit, dus zijn er ook nieuwe foto's. Endless Summer, zoals haar laatste project heet, is overigens haar laatste klusje voor het lingeriemerk. Te weten dat ze daar stopt. Ze gaat zich nu richten op eigen projecten.

"Ik wil Hunkemöller bedanken voor de fijne samenwerking", zegt ze. Wij bedanken Sylvie op onze beurt voor de oneindige bron aan bikinishoots.

The Sylvie Collection #bikinis #bodyjewelry #myendlesssummer @hunkemollerhq @esthervanmaanen ??? ?????

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

One Piece ? The Sylvie Collection @hunkemollerhq #sylviecollection #myendlesssummer @esthervanmaanen #nowonline www.hunkemoller.com

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Details..... The Sylvie Collection @hunkemollerhq ?? #sylviecollection #swim #myendlesssummer

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op