Er is iemand die Pokémon GO heeft uitgespeeld

Dat lees je goed. Er is een Pokémon Go Master, er is iemand die de volledige game heeft uitgespeeld. Nick Johnson uit Br...

Dat lees je goed. Er is een Pokémon Go Master, er is iemand die de volledige game heeft uitgespeeld. Nick Johnson uit Brooklyn liep meer dan 143 kilometer om alle 142 beestjes die verstopt zaten op het Noord-Amerikaanse continent te vangen. Hij deed er alles bij elkaar iets meer dan twee weken over.

Om zijn volledige collectie compleet te krijgen, ving Johnson totaal 4.629 Pokémon. Hij ging zelfs zo ver, dat hij een Uber door Jersey City liet rijden, op zoek naar zijn een-na-laatste Pokemon. Hij had het spel al een dag eerder uit kunnen spelen, als provider Verizon niet een kwartier offline gegaan was. Precies op dat moment liep zijn laatste overwinning weg. Balen. Gelukkig kon hij het beestje zelf evolueren en maakte hij als eerste de Noord-Amerikaanse Pokédex compleet.

Lees ook: Alles wat je moet weten over de Nintendo Classic Mini NES

De laatste drie Pokémon die Johnson niet ving (Mr. Mime, Kangaskhan, and Farfetch'd), zijn niet te vinden in Noord-Amerika, je maakt dus nog kans om deze baas te overtreffen. Zijn advies aan alle spelers? Dat heeft bar weinig met de game te maken. 'Koop goede wandelschoenen', adviseert hij. Bedankt voor de tip, Captain Obvious.

Heb je niet meer zo'n zin in het spelletje? Onze eigen Nurse Joy heeft de oplossing voor je verslaving!