Deze hightech sneaker licht op als er een Pokémon in de buurt is

Vixole brengt een hightech sneaker op de markt die je zelf kunt aanpassen, altijd en hoe gek je het ook verzint. Met LED...

Vixole brengt een hightech sneaker op de markt die je zelf kunt aanpassen, altijd en hoe gek je het ook verzint. Met LED-lampjes kun je je eigen design op de schoen projecteren. Zo weet je zeker dat je unieke sneakers altijd bij je outfit passen.

Maar dat is niet nog niet eens alles wat deze schoen te bieden heeft. Deze customized sneaker kun je in namelijk koppelen aan je AR en VR (en augmented reality en virtual reality) games. Voor de leken onder ons, dit zijn games zoals Pokémon GO. Als de schoen verbonden is met je app, kan hij updates geven over locaties van Pokémon. Hij trilt bijvoorbeeld als er wezentjes in de buurt zijn en er kan dan zelfs een Pikachu oplichten.

Lees ook: De Smartboy is dé nieuwe Gameboy

https://www.youtube.com/watch?v=qz0G7kvYHMY

De sneaker is niet alleen gemaakt voor Pokémon GO, je kunt bijvoorbeeld ook notificaties ontvangen van Facebook en Google Maps. Daarnaast kun je de LED lampjes programmeren om te pronken met de meest artistieke designs.

Op dit moment is de sneaker nog niet verkrijgbaar, maar vanaf september wil Vixole een Kickstarter-campagne lanceren voor massaproductie van het schoeisel. Je kunt de schoen dan voor 200 dollar reserveren. Vixole wil de customized sneaker in drie kleuren uitbrengen. Check de video om te zien wat er nog meer allemaal mogelijk is.

Video

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=fPZBF15ZSGw

Foto's

looking for honest feedback #vixole

Een foto die is geplaatst door Stay Tune For New Drop! (@vixole) op

Millions worth prototype, we made it

Een foto die is geplaatst door Stay Tune For New Drop! (@vixole) op