In dit restaurant eet je voor 2 miljoen dollar

Vorige week lieten we je al weten dat je in Singapore voor minder dan vijf euro bij een sterrenzaak kunt eten. Het tegen...

Vorige week lieten we je al weten dat je in Singapore voor minder dan vijf euro bij een sterrenzaak kunt eten. Het tegenovergestelde valt echter ook in Singapore te vinden.

Twee miljoen dollar kost het om te mogen genieten van het diner dat wordt aangeboden door Cé La Vi en het Russische World of Diamonds. Voor dat schamele bedrag word je meegenomen op een acht uur durende ervaring waarin je onder meer 45 minuten lang met een helikopter over Singapore vliegt en rondgereden wordt in een Rolls-Royce.

Lees ook: In Singapore eet je voor minder dan vijf euro bij een sterrenzaak

Vervolgens word je afgezet op de 57ste verdieping van het Marina Bay Sands hotel, waar 10 duizend rozen op jou en je liefje staan te wachten. Hopelijk heb je inmiddels honger gekregen, want je krijgt een 18-gangen diner terwijl je geniet van een 360 graden uitzicht over de stad. Gewoon bestek is veel te saai natuurlijk, dus eet je met diamanten stokjes waar jouw naam in gegraveerd staat.

De gangen bestaan onder andere uit oesters met champagneschuim, foie gras en almas-kaviaar die je wegspoelt met 55 jaar oude wijnen.

Dit allemaal doe je niet zomaar, dus wordt jou de kans geboden om je partner die avond de grote vraag te stellen. Hiervoor ontvang je de beroemde Jane Seymour ring: een rosé gouden ring met een 2.08 karaats blauwe diamant. Decadenter wordt het niet. Oh wacht, toch wel. Op het einde van de avond is er een vuurwerkshow boven de stad, speciaal voor jou.

Cé La Vi is een internationaal merk met restaurants en clubs in Singapore, Bangkok, Hong Kong en St. Tropez. Het merk wordt gesponsord door de LVMH-groep (Louis Vuitton, Moët, Hennessy).

https://www.youtube.com/watch?v=51UJlyyUj78