Who killed Pablo Escobar: nieuwe trailer Narcos (seizoen 2)

Netflix blijft maar kwaliteit leveren, we genoten de afgelopen zomer al van Stranger Things en The Get down, binnenkort...

Netflix blijft maar kwaliteit leveren, we genoten de afgelopen zomer al van Stranger Things en The Get down, binnenkort is het weer tijd voor Narcos.

Seizoen 1 was fantastisch en seizoen 2 belooft er op alle fronten nog eens dik overheen te gaan. 2 september kan het bingewatchen beginnen. De grote vraag: wie heeft allerrijkste drugsbaas ooit vermoord.

Lees ook: Zo bizar rijk was Pablo Escobar

Narcos vertelt het waargebeurde verhaal van de totaal gestoorde drugsbaron Pablo Escobar en diens gewelddadige en bloederige oorlog met politie en justitie in de jaren tachtig. De serie brengt op realistische manier in beeld hoe de overheid, politie en het leger met elkaar overhoop liggen in hun poging om de de cocaïnehandel in bedwang te houden.

Seizoen 2 gaat verder waar seizoen 1 eindigde. Er ontstaan grotere barsten in het ‘regime’ van Escobar, de maatregelen van de drugsbaas worden rigoureuzer en nóg bloediger. DEA-agent Steve Murphy (Boyd Holbrook) zit Escobar en zijn kartel met gevaar voor eigen leven weer op de nek.

https://www.youtube.com/watch?v=E7q6tIlb82w

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="169381,169383,169385,169387,169389,169393,169395"]