Kim Kardashian klaagt pranker aan na kus op derrière

Vitalii Sediuk, een kansloze pranker die regelmatig bekende mensen lastigvalt en dit op social media deelt, dook in Pari...

Vitalii Sediuk, een kansloze pranker die regelmatig bekende mensen lastigvalt en dit op social media deelt, dook in Parijs op Kim Kardashian af en probeerde haar welbekende derriè te kussen. Kardashian heeft inmiddels laten weten een aanklacht in te dienen.

De 'prankster' werd vervolgens hard getackeld door de beveiliger van Kardashian en naar de grond gewerkt, wat dan wel weer leuk is om te zien. Of het hem is gelukt, weten we niet.

Lees ook: Vergeet Kim Kardashian en Kylie Jenner, hier is Kara

Het was niet de eerste keer dat Seduik een bekende dame lastig valt. Vorige week rende hij in Milaan op topmodel Gigi Hadid af om haar op te tillen. Dit deed hij omdat ze volgens hem niet thuishoort tussen de topmodellen. Oké...

De pranker zegt hij dat de zoenpoging een protest tegen bilimplantaten was. Hij pleit op deze wijze voor het belang van natuurlijke schoonheid bij vrouwen. Juist.

 

Look but don't touch ? ? #Paris #kimkardashian #MakeupByMario. Of course @pascalduvier crushed him ?????? and @steph_shep too ?

 

Een video die is geplaatst door Mario Dedivanovic (@makeupbymario) op

Kardashian denkt eraan om straatverbod aan te vragen zodat de billenlikker in kwestie niet meer bij haar in de buurt mag komen. Vervolgens vond ze het tijd om een topless foto te delen. Alleraardigst.

Parisian Vibes

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Overigens viel dezelfde gast Leonardo Dicaprio lastig op de rode loper. Letterlijk dook hij op het kruis van de acteur. Mogen wij bij deze de betreffende kerel tot loser van het jaar benoemen?

https://www.youtube.com/watch?v=Kvt8LVk13Dk